Obří broskev zve na novince na sever

19.09.2010 15:05 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Obří broskev
© Obří broskev
Populární formace Obří broskev nachystala nové studiové album. Deska nazvaná "Sever" se do obchodů dostane během listopadu prostřednictvím labelu Azyl Music. První ochutnávkou se stala skladba "Mnohem dál než já", ke které vznikl i videoklip.

Produkce se ujal šéf vydavatelství a respektovaný slovenský muzikant Maroš Hečko. Hudební fanoušci ho mohou znát z kapel jako Free Faces, Home Made Mutant nebo Bezmocná hŕstka. Zpěvák Obří broskve Canny ke spolupráci s Hečkem prozradil: "Protože jsme stáli o hraní na Slovensku, dal jsem mu naše předchozí alba. Když se mi pak ozval, jestli nechceme přijet natočit do Bratislavy desku, dost mě to překvapilo. Ale jeli jsme. A pak už to šlo všechno ráz na ráz."

Nahrávání v pořadí třetí placky kapely probíhalo letos v průběhu jarních a letních měsíců právě ve slovenské metropoli ve studiích Slovenského. V současné době probíhá finální mix, kapela připravuje obal a další obrazový doprovod. Muzikanti natočili i další video "Opilí a smutný". Premiéru bude mít, stejně jako album, v listopadu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY