Ready Kirken vydají nové album na internetu

11.09.2010 17:20 - Martin Višňa | foto: facebook interpreta

Ready Kirken
© ready-kirken.cz
Šestou studiovku vypustí 1. října do světa pardubičtí pop-rockeři Ready Kirken. Deska jednoduše nazvaná "2010" vyjde v digitální podobě, zájemci si ji budou moci zdarma stáhnout na serveru pro sdílení souborů Uloz.to.

Jak na svém webu kapela tvrdí, nové album, druhé od rozchodu s někdejším frontmanem Michalem Hrůzou, obsahuje plno veselých, notně kytarových kousků. Fanoušci si kromě hudby budou moci stáhnout i kompletní booklet a jako bonus ještě nové fotky a klipy. Pokud se jim bude deska zamlouvat, mohou do Pardubic pomocí sms zaslat částku, na kterou si nové písně cení. Jinak bude šestá řadovka volně ke stažení jako dárek k patnáctinám kapely.

Ready Kirken do roku 2006 patřili k oblíbeným položkám rozhlasových i televizních playlistů, každé jejich album obsahovalo několik výrazných hitů, které časem málem zlidověly, jako "Zejtra mám","Černý brejle" nebo "1+1". Poté však došlo k roztržce a z kapely odešel frontman a skladatel Michal Hrůza, který se záhy vydal na poměrně úspěšnou sólovou dráhu. Kapela se taktéž vrátila na pódia, avšak nová deska v roce 2007 "SvětyReadyKirken" byla přijata velmi rozpačitě a stejně tak i loňský singl "Mladý důchodce".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY