Nicole Scherzinger neví, co bude dál s Pussycat Dolls

05.09.2010 14:41 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Nicole Scherzinger
© last.fm
Nicole Scherzinger, hlavní tvář a hlas Pussycat Dolls, se rozpovídala v novém rozhovoru na téma budoucnost domovské skupiny. Dívčí formace zažila personální zemětřesení v roce 2010, kdy ji postupně opustily všechny zakládající členky vyjma Nicole, a tak bylo o čem diskutovat.

Nicole Perezu Hiltonovi prozradila, že vůbec neví, co se teď ohledně složení skupiny děje. Některé zprávy totiž mluvily o pěti nových členkách, pořízeno bylo i pár společných fotek, ale zpěvačka řekla, že se jednalo pouze o záskok. Prapůvodní členky, které skupinu opustily začátkem roku, se shodovaly na tom, že veškerá pozornost byla soustředěna vždy pouze na Nicole a že ani ve studiu nedostávaly dostatek prostoru. Fungovaly tak v podstatě pouze jako efektní tanečnice. Vedoucí koťátko Nicole však druhým dechem dodala, že skupinu neopustila a že její budoucnost je zatím neurčitá.

Zpěvačka se momentálně připravuje na vydání sólového debutového alba. Debut už to bude v podstatě druhý, protože ten první ("Her Name Is Nicole") ještě před vydáním stačil postupně uniknout na internet, načež se management interpretky po několikerém odkládání rozhodl desku nevydat. Novinku by měl uvést nový singl již tento podzim.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY