Katy Perry vydá 'Teenage Dream' ve třech verzích

18.08.2010 07:51 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Katy Perry - Teenage Dream
© facebook interpreta
Pokud patříte mezi obdivovatele Katy Perry, jistě již netrpělivě čekáte na vydání její nové placky "Teenage Dream". Pokud jste opravdu věrnými fanoušky, jistě se v obchodě budete dívat po jedné z limitovaných edicí, ve kterých zmiňovaná deska vyjde.

Katy se totiž rozhodla neponechat nic náhodě a album vydá hned ve třech různých verzích. Vedle té klasické, která bude obsahovat dvanáct skladeb, vyjde deska i s druhým bonusovým diskem. Ten bude obsahovat nedávný hit "If We Ever Meet Again" s Timbalandem, stejně tak i kolaboraci s duem 3OH!3 ve skladbě "Starstrukk". Další tři položky bonusového disku budou tvořit remixy aktuálních singlů "California Gurls" a "Teenage Dream". O jejich podoby se postaral Armand Van Helden, Kaskade a Passion Pit. Pokud jste spíše módně založení, můžete si album pořídit v limitované edici s bílými boxerkami.

Dodejme, že vydání alba "Teenage Dream" opět změnilo datum vydání. Tentokrát se však neposunulo na dobu pozdější, ale na dříve. V České republice ho budete moci koupit již tento pátek 20. srpna, stejně tak i v Rakousku a Německu. Zbytek Evropy se dočká v pondělí 23. srpna.

Update z 18.8. - vše je opět jinak, v Evropě je datum vydání stanoveno zase na 30. srpna.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY