Podívejte se na "Teenage Dream" Katy Perry

12.08.2010 13:00 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Katy Perry - Teenage Dream
© facebook interpreta
Ačkoli je americké zpěvačce Katy Perry pouhých pětadvacet let, rozhodně se nedá mluvit o nováčkovi na hudebním poli. Co singl, to hit, zatím posledním zářezem je song "California Gurls", jenž zlomil nejeden rekord. Dalším takovým úspěchem by mohla být druhá vlaštovka "Teenage Dream" ze stejnojmenného nadcházejího alba.

Budoucí manželka Russella Branda si natáčení klipu pochvalovala, probíhalo totiž v její rodné Santa Barbaře a partička mladých vystupujících po boku zpěvačky jsou její skuteční přátelé. Fakt, že si mohla na plac přizvat své kamarády a natáčet ve své domovině, popsala popsala jako "k zbláznění úžasné".

A co říkala na fakt, že se v klipu musela různě intimně sbližovat s modelem a hercem Joshem Klossem, který hraje její letní lásku? "Musela jsem se s ním líbat a mazlit, což pro mě bylo velmi traumatizující. Byla jsem na něj až zlá a byla jsem to já, kdo pořád volal 'stop!', protože jsem měla neustále na mysli 'tohle nemůžu dělat!' Cítila jsem se hrozně. Ale vím, že je to má práce. Russell i já chápeme, v čem spočívají naše povolání."

Nová deska "Teenage Dream" vyjde 30. srpna, na video ke stejnojmenné písničce se můžete podívat pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY