Eddie Vedder napsal skladbu pro film s Julií Roberts

02.08.2010 11:55 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Eddie Vedder
© www.wikipedia.com
Zpěvák Pearl Jam Eddie Vedder se před časem pustil do práce na soundtracku k novému snímku Ryana Murphyho. Ve filmu "Jíst, meditovat, milovat", kde ztvární jednu z hlavních rolí slavná herečka Julia Roberts, zazní jeho skladba "Better Days".

Rockerova píseň je rovněž i pilotní ochutnávkou z celého soundtracku. Singl i samotné CD mají vyjít na přelomu září a října. Z dalších písní zazní ve snímku také například skladby od Marvina Gaye a Neila Younga. Za zmínku stojí i song "The Long Road", který se původně objevil ve filmu "Mrtvý muž přichází" a Eddie Vedder na něm spolupracoval s pákistánským hudebníkem jménem Nusrat Fateh Ali Khan.

Pro úplnost uvádíme i tracklist soundtracku: Flight Attendant (Josh Rouse), Last Tango In Paris (Gato Barbieri), Thank You (Sly & The Family Stone), Der Hölle Rache Kocht In Meinem Herzen' from Die Zauberflöte (Wiener Philharmoniker), Heart Of Gold (Neil Young), Kaliyugavaradana (U. Srinivas), The Long Road (Eddie Vedder, Nusrat Fateh Ali Khan), Harvest Moon (Neil Young), Samba Da Bençáo (Bebél Gilberto), Wave (João Gilberto), Got To Give It Up (Marvin Gaye), 'S Wonderful (João Gilberto), Better Days (Eddie Vedder), Attraversiamo (Dario Marianelli).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY