Kytarista R.E.M. zatčen pro výtržnosti

23.04.2001 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

R.E.M.
© facebook interpreta
Taky jste měli vždycky pocit, že R.E.M. jsou skupinou velmi inteligentních lidí, kteří se chovají jako andílkové? Tak na to zapomeňte.

Kytarista kapely Peter Buck byl o víkendu na několik hodin zatčen a to na něj policie čekala už na letišti. Letěl totiž ze Seattlu do Londýna a podle dostupných informací byl poněkud opilý. Ve chvíli, kdy po stewardce požadoval další alkohol a byl odmítnut, měl na onu dívku vychrstnout jogurt a i jinak se nechoval zrovna bez problémů. Posádka letadla okamžitě uvědomila polici, a tak na Bucka hned na londýnském letišti čekalo několik policistů, kteří jej na pár hodin vzali do vazby, pravděpodobně než trošku vystřízlivěl.

Kytarista do Británie letěl dříve než zbytek kapely, která 29. dubna vystoupí v Londýně na koncertu na oslavu svobody JAR. Jejich nové album "Reveal" se v obchodech objeví 14. května a za pozornost určitě stojí i to, že jejich nový singl "Imitation Of Life" vstoupil minulý týden do české rádiové hitparády jako nejvyšší novinka na 20. pozici.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY