Benátská noc vypukne již tento týden

26.07.2010 11:35 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Benátská noc
© facebook interpreta
Festivalová sezóna je v plném proudu a za pár dnů vypukne další velký svátek rockové hudby. Již od čtvrtku 29. července do neděle 1. srpna otevře své brány Benátská noc v Malé Skále.

Osmnáctý ročník populárního festu láká na stovku domácích i zahraničních umělců. Vystoupí například Toxique, Anna K. nebo Kabát, kteří odehrají unikátní show. Dále také třeba Die Happy, Sirenia či Gary Moore. Došlo však i k několika změnám - Rytmus přijede v pátek bez Kontrafaktu a sobotní vystoupení zrušila Dara Rolins. V neděli nedorazí Slade, ale jejich místo v programu zaplnili organizátoři koncertem The Sweet. Kompletní časový harmonogram najdete na stránkách festivalu.

Pořadatelé chystají také nehudební vyžití. V sobotu odpoledne proběhne tradiční neckyáda, návštěvníky pobaví fotbálek s družstvem missek a fanynek festivalu a ti nejodvážnější si budou moct skočit bungee jumping za speciální festivalovou cenu. Kromě toho bude připraveno i nové centrální parkoviště, oddechová zóna se zásobou vody a pro rodiny s dětmi se chystá program "Animáček".

Vstupenky jsou do 29. července k dostání za 1 318 Kč a na místě budou stát 1 400 Kč. Předprodej zajišťuje síť Ticketstream a všechny pobočky CK Čedok a Firo Tour. Kompletní informace o prodeji lístků najdete zde.

Z každé zakoupené vstupenky poputuje 1 Kč na konto Kapky naděje. Její zástupci navíc převezmou šek na částku přibližně třicet tisíc korun na Oresi Stage v sobotu 31. července.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY