Nové album Katy Perry bude vonět po cukrové vatě

26.07.2010 12:57 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Katy Perry - Teenage Dream
© facebook interpreta
Katy Perry momentálně válcuje svět se svým velkým hitem "California Gurls", ale pilně se připravuje i na vydání druhého alba. Novinka dostala název "Teenage Dream" a kromě holek z Kalifornie bude obsahovat dalších jedenáct skladeb. Mezi nimi bude i titulní písnička, jež byla vybrána na funkci druhého singlu celé placky.

K dispozici je už i obal nadcházejícího, téměř jistého prodejního hitu mezi alby. Obraz s Katy smyslně odpočívající na oblaku z cukrové vaty vyšel z rukou malíře Willa Cottona, se kterým zpěvačka navázala užší spolupráci. "Když si pořídíte fyzickou kopii desky, získáte tím obraz Katy Perry od Willa Cottona. Promysleli jsme každý detail - dokonce voní jako cukrová vata!" navnadila své fanoušky zpěvačka.

Will bude prý vypomáhat Katy i s přípravou turné, které je plánováno na podzim letošního roku. Video k druhému singlu "Teenage Dream" by mělo vyjít v prvním srpnovém týdnu a album samotné pak v pondělí 30. srpna.

Chystaná řadovka "Teenage Dream" bude obsahovat tyto skladby: Teenage Dream, Last Friday Night (T.G.I.F.), California Gurls feat. Snoop Dogg, Firework, Peacock, Circle The Drain, The One That Got Away, E.T., Who Am I Living For?, Pearl, Hummingbird Heartbeat, Not Like The Movies.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY