Pleasure Island láká na netradičně řešený areál

15.07.2010 12:14 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Pleasure Islands stage
© facebook interpreta
Již příští sobotu, 24. července, vypukne v prostorách Festivalparku v Hradci Králové všemi očekávaný festival Pleasure Island, který k nám z Holandska přiváží tamní agentura Art of Dance a domácí promotér United Music. Festival by se měl zásadně lišit od všech tanečních festivalů, které jsme dosud mohli u nás vidět, a to v několika směrech. O hvězdném line-upu v čele s takovými velikány jako Paul van Dyk, Markus Schulz, Tocadisco, Avicii, Gareth Emery, Rush, Dave Clarke, a sedmdesáti dalšími djs ze světa i domova není třeba pochybovat. Pojďme se tedy podívat, co se pro všechny fanoušky taneční muziky a kvalitní zábavy chystá.

Festival potrvá celých osmnáct hodin, odstartuje v sobotu úderem poledne, a skončí druhý den v 6 hodin ráno. Díky tomu si budou návštěvníci moci užít prakticky celé odpoledne, večer a noc v areálu festivalu, což dodá festivalu zcela unikátní atmosféru. To, že bude festival probíhat z poloviny za bílého dne je také jeden z důvodů, proč všech 7 scén bude řešeno na domácí poměry netradičně kreativně. Každá hudební stage bude mít speciální design, pro který bude využito prostorové lešení v kombinaci s dekoracemi, které budou dovezeny právě z Holandska.

Na celém festivalu tak bude použito 100 tun prostorového lešení, a ty nejmodernější audio-vizuální technologie. Hlavní stage, kterou vidíte na obrázku, bude na domácí poměry naprosto impozantní dílo. Se svojí šířkou 70ti metrů, a výškou dosahující 16 metrů bude jistě největší hudební scénou, která byla u nás na festivalu postavena. Kromě několika LED obrazovek nabídne zvukový aparát L´Acoustics o výkonu 130 kW. Naproti této scéně pak bude vybudována VIP terasa s barem a vlastními toaletami.

L'Acoustics systém bude použit také na druhé venkovní stagi Reset Hardstyle Techno Masters a Pure Trance scény se budou nacházet ve velkokapacitních stanech, které se již nyní začínají stavět. Klubové stage Mecca, Fabric a Studio 54 pak najdete ve vyzdobených hangárech. Na těchto pěti scénách bude použit zvukový sytém Funktion One, který bude přivezen z Anglie, a který jste měli šanci zažít na minulé Transmission.

Kromě těchto unikátních scén nabídne Pleasure Island maximální komfort pro tisíce návštěvníků, kteří se na festival chystají nejen z ČR, ale i okolních zemí. K dispozici bude přes 100 metrů velkokapacitních barů, koktejlový bar, kavárna, 30 metrů stánků s občerstvením, dostatečný prostor pro odpočinek, thajské masáže, stánky s merchandise, a další zábavné aktivity. Vedle toho potkáte na festivalu kouzelníky, kartářky, věštkyně a další umělce. I dlouhodobá předpověď počasí vypadá více než příznivě, což slibuje zcela jedinečné zážitky a unikátní atmosféru, kterou zažijete pouze na tomto festivalu.

Vstupenky a VIP vstupenky za 1 290 Kč a 2 500 Kč koupíte v síti Ticketpro. Cena na místě bude vyšší než v předprodeji. Více praktických informací k festivalu bude zveřejněno začátkem následujícího týdne na pleasureisland.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY