Robbie Williams oznámil detaily nové výběrovky

17.07.2010 14:02 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Robbie Williams - In and Out of Consciousness: The Greatest Hits 1990–2010
© facebook interpreta
Robbie Williams ohlásil reunion se svými bývalými kolegy z Take That a také se rozhodl zrekapitulovat sólovou kariéru svým druhým best of albem. To první vyšlo pod názvem "Greatest Hits" v roce 2004, novinka pojmenovaná "In And Out Of Consciousness: The Greatest Hits 1990-2010" vyjde 11. října letošního roku. Jak je již patrné z názvu, výběr největších hitů bude oslavou zpěvákova dvacetiletého působení na hudebním poli.

Kromě osvědčených hitů se fanoušci dočkají i dvou zcela nových songů. O jednom z nich, pilotním singlu "Shame", jsme vás již informovali. Společný duet s bývalým a nyní už i současným kolegou z Take That Garym Barlowem je jejich prvním společným počinem od roku 1995, kdy Williams skupinu opustil. Druhou novinkou bude skladba "Heart And I", napsaná opět spolu s Garym.

K nahlédnutí vám nabízíme i obal pro nadcházející výběrovku. Pokud vám stylem připomíná cover předešlé studiovky, pak jste na dobré stopě. Na svědomí ho měl opět osvědčený fotograf Julian Broad, který Robbieho fotil na Malibu.

Dvoudisková kolekce hitů nabídne následující pecky: CD1: Shame (with Gary Barlow), Heart And I, You Know Me, Bodies, Morning Sun, She’s Madonna, Lovelight, Rudebox, Sin Sin Sin, Advertising Space, Make Me Pure, Tripping, Misunderstood, Radio, Sexed Up, Something Beautiful, Come Undone, Feel, Mr Bojangles, CD2: I Will Talk And Hollywood Will Listen, Somethin’ Stupid (with Nicole Kidman), The Road To Mandalay, Eternity, Let Love Be Your Energy, Supreme, Kids (with Kylie Minogue), Rock DJ, It’s Only Us, She’s The One, Strong, No Regrets, Millennium, Let Me Entertain You, Angels, South Of The Border, Lazy Days, Old Before I Die, Freedom, Everything Changes (with Take That).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY