Plan B si novou hiphopovou desku vydá sám

10.07.2010 11:24 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Plan B
© shazamers.com
Po koncepční soulové a kladně přijaté nahrávce "The Defamation Of Strickland Banks" se britský hudebník Plan B chce na další chystané placce zase vrátit k hiphopovým kořenům. Jenže jeho vydavatelství není z tohoto nápadu nadšené a rozhodlo se, že s takovým CD nechce mít nic společného.

Plan B, vlastním jménem Ben Drew, si ale z odmítavého postoje vydavatele nic nedělá a rozhodl se, že vydání připravovaného alba "The Ballad Of Belmarsh" zajistí sám. "Trochu mě to ranilo, ale řekl jsem: 'Tak fajn, udělejme kompromis - nahraji tu hiphopovou desku, vydám ji pod svým vlastním labelem a vy z ní nebudete mít žádný zisk'," uvedl autor v rozhovoru pro BBC Newsbeat. Vydavatelství má totiž obavy z možného komerčního neúspěchu. Nevědí, jak album uvést na trh, a já to chápu, určitě nebude tak prodejné jako poslední deska a v rádiu ty skladby zaznějí jen stěží," dodal ještě.

Jak zpěvák již dříve prozradil, "The Ballad Of Belmarsh" přinese fanouškům sérii událostí Stricklanda Bankse, jeho druhého já. Termín vydání si ale zatím nechává pro sebe.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY