Hip Hop Jam startuje už ve čtvrtek

12.07.2010 18:18 - Petr Doupal | foto: facebook interpreta

Hip Hop Jam 2010 teaser poster
© facebook interpreta
Čtvrtý ročník urban culture festivalu Hip Hop Jam se uskuteční již 15.-17. července v areálu pískovny Oplatil ve Starých Ždánicích u Pardubic. Zahraničními hvězdami jsou americký rapper Slim Thug, legendární americký producent DJ Premier a švédská čerstvá krev Adam Tensta.

Z Česka a Slovenska se sejde téměř kompletní sestava: vystoupí Bigg Boss Jam (Orion, Vladimir 518, James Cole, Hugo Toxxx, LA4, DJ Mike Trafik), Prago Union, Indy & Wich + LA4, DJ Wich s americkým Rascem a také jeho další spolupracovníci Nironic a Hi-Def, mimopražské budou reprezentovat PIO Squad, DeFuckTo, BPM, Tafrob, MAAT, Smack, Jay Diesel a David Steel, ze slovenských dorazí Rytmus a Kontrafakt, H16, Vec + Zverina, Moja Reč, Kaidžas, Dramatikz, Suvereno, speciálně pro Jam udělají společné vystoupení Názov Stavby (Čistychov, Dena, Šegi100, Slipo, Bacil, DJ Hajtkovič). Kompletní program s rozpisem naleznete zde.

Originální open air událost ale není živa jen hudbou, doprovodným akcím bude vévodit Adidas Originals Dance aréna s taneční soutěží, letní díl freestyle soutěže Battle Night, vyhlášení letošního ročníku Tic Tac Hip Hop Talents, nová soutěž producentů a DJů Beat Battle, Graffneck Graffiti Jam, k festivalovému vyžití bude patřit široká nabídka obchodů a občerstvení a v neposlední řadě exkluzivní koupání v pískovně.

Aktuální cena třídenní pernamentky v předprodeji Ticketportal a Sazkaticket je 700 Kč, na místě bude o stovku dražší. Za 1500 Kč můžete zakoupit VIP ticket, který vám dá výhodu v podobě lepšího kempu a parkoviště v ceně a přístupu do VIP baru. Všechny důležité informace naleznete na webové prezentaci festivalu.

Netradiční pozvánka:


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY