Madonna vyráží na turné

17.04.2001 19:25 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Madonna
© MTV.com
Po mnoha týdnech spekulací Madonna konečně potvrdila, že tento rok vyjede na turné a oznámila také data osmnácti koncertů, když další budou pravděpodobně ještě přibývat. Ne, netěšte se, Česká republika mezi nimi s velkou pravděpodobností nebude.

Turné nese název po skladbě z minulého alba - "Drowned World Tour", začíná 5. června v německém Kolíně a končí 9. září v Los Angeles. Podle posledních zpráv z tábora Madonny by se mělo jednat o dosud největší show, jakou tato zpěvačka svým fanouškům předvedla, když na programu by měly být hlavně písničky z posledních dvou desek, "Ray Of Light" a "Music", doplněné o několik hitů z její dlouhé a úspěšné kariéry. Poslední Madonnino turné "Girlie Show" proběhlo v roce 1993 na podporu kontroverzní desky "Erotica".

Pokud si nechcete její koncert nechat ujít, z dosud ohlášených dat máme nejblíže 5.6. v Kolíně a 19.6. do Berlína. Vzhledem k docela velkým rozestupům v evropské části turné je ovšem stále reálná šance, že se královna popu objeví ještě o něco blíže České republice.

Skvělý český web Madonna Zone najdete tady.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY