Antony And The Johnsons vydají v říjnu nové album

09.06.2010 10:28 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Antony And The Johnsons - Swanlights
© facebook interpreta
Brit Antony Hegarty, hlava éterického projektu Antony And The Johnsons, oznámil o víkendu datum vydání jejich čtvrté řadovky. Deska "Swanlights" nabídne poprvé i jakousi speciální edici, která bude obsahovat kromě alba i 144stránkovou knihu s Antonyho malbami, kresbami, kolážemi, fotografiemi i verši písní, ale i jeho osobnější spisky. Nahrávka vyjde podobně jako jejich předchozí "The Crying Light" prostřednictvím labelu Secretly Canadian (ve světě 5. října) a Rough Trade (v Anglii 4. října).

Kromě informací k nové desce Hegarty vyjádřil smutek nad úmrtím 103letého Kazua Ohna, slavného lektora klasického tance, kterého si Antony považoval i jako svého duchovního učitele. Jeho podobizna se objevila na titulce předchozí desky "The Crying Light" s orchestracemi Nica Muhlyho i Antonyho samotného, která zaskórovala na konci roku v mnoha best of seznamech po celém světě.

Antony Hegarty se mezinárodně proslavil vydáním druhého alba "I Am A Bird Now", které mu vyhrálo prestižní Mercury Music Prize.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY