Vyhrajte novou desku Clipse

06.06.2010 10:03 - Petr Doupal | foto: facebook interpreta

Clipse poster
© facebook interpreta
Americké hiphopové duo Clipse vystoupí 9. června v pražském Lucerna Music Baru v rámci akce Hell Hath No Boombox. Na oslavu jejich první návštěvy v Česku si ve spolupráci s Boombox parties můžete zasoutěžit o jejich nejnovější CD "Til The Casket Drops".

Clipse tvoří bratři Thorntonovi, Gene alias Malice a Terrence alias Pusha T. Jako skupina vznikli v roce 1992 a zanedlouho poté se seznámili s Pharrellem Williamsem z producentského dua The Neptunes, se kterými jsou spjati dodnes. Jejich první album "Exclusive Audio Footage" nikdy nebylo oficiálně vydáno, za debut se považuje deska "Lord Willin'" až z roku 2002, která komerčně uspěla, na rozdíl od následujícího "Hell Hath No Fury", které však bylo kritiky velmi vychvalováno. Název akce tak pochází právě z názvu nejdůležitější desky. Ta poslední "Til The Casket Drops" vyšla loni v prosinci a objevili se na ní kromě The Neptunes také Kanye West, Cam'ron či Keri Hilson.

Tyto hosty si do Prahy sice nedovezou, večer ale zpříjemní i slovenští Vec & Zverina a Moja Reč a také DJové Kid Fresh, Tuco a Chocolatic. Lístky stojí v předprodeji 500 Kč, na místě o stovku více, klasicky si můžete pořídit i VIP lupen s přístupem na balkónek s konzumací Havany na celou noc. Více informací najdete na webu akce.

A jak můžete tedy získat nejnovější CD Clipse? Stačí na mail volně odpovědět na následující dvě otázky. Uzávěrka je do konce úterý 8.6. a vyhrají tři čtenáři s nejpodnětnějšími odpovědmi, kteří budou obeznámeni po mailu.

1. Jak hodnotíte Měsíc v hip hopu (co je dobré, špatné, co zrušit, přidat atp.) a celkově úroveň coverage hip hopu na musicserver.cz?
2. Jakého interpreta by Boombox měli dotáhnout do ČR a proč?

Pozvánka na koncert od Clipse:


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY