Vanessa Carlton pojmenovala novou desku

07.06.2010 08:31 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Vanessa Carlton
© www.vanessacarlton.com
Vanessu Carlton mnozí považují za one hit wonder, jelikož se proslavila klavírní písničkou "A Thousand Miles" a od té doby se s žádným dalším hitem neprosadila. To je ale obrovská škoda, protože tato talentová zpěvačka vydala už celkem tři alba a všechna z nich se nadmíru vydařila. To poslední, "Heroes & Thieves", vyšlo v roce 2007 a následně kvůli slabým prodejům nastalo kolem zpěvačky ticho.

Nyní se však bývalá baletka probrala k životu a na sociální síti Facebook umístila novou zprávu. V ní se zmínila, že je v procesu natáčení nové desky a zároveň jí hned pojmenovala. "Rabbits On the Run" neboli králíci na útěku je více než příhodný název. Fanouškům se totiž svěřila, že byla napadena mladým pitbullem. Ten utekl majitelům a pronásledoval zpěvačku do lesa, kde se jí zakousl do nohy. Z celé zprávy vyplývá, že není vážně zraněná, ale incident jí zřejmě otřásl.

O novém albu zatím není známo více podrobností, ale dá se čekat, že bude opět na pomezí písníčkářství a popu, podpořené jejím klavírním uměním.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY