Hvězdný Novarock brzy otevře své brány

01.06.2010 08:13 - Petr Adámek | foto: facebook interpreta

Novarock 2010
© novarock.at
Již zanedlouho vypukne šestý ročník významného evropského festivalu Novarock. Na dvou hlavních pódiích zahraje ve dnech 11. až 13. června přibližně padesátka vystupujících. Hostitelem se opět stane lokalita Pannonia Fields II poblíž rakouského města Nickelsdorf.

K nejvýznamnějším seskupením budou patřit Green Day, Rammstein, Beatsteaks, Stone Temple Pilots nebo Slash. Novarock však dávno není pouze rockovou událostí. Návštěvníci se mohou těšit na slavné The Prodigy, ska bardy Ska-P, britskou princeznu Kate Nash nebo electro-hiphopovou formaci Deichkind. Mezi dalšími interprety jistě zaujmou The Hives, Stone Sour, Hatebreed, Enter Shikari, Bullet For My Valentine a další.

Letošní Novarock nabídne oproti předchozím ročníkům jedno pódium navíc. Na něm vystoupí patnáctka méně známých jmen, jež na festival dostali v přímém hlasování fanoušci.

Vstupenky jsou v prodeji na stránkách rakouského prodejce Musicticket nebo v předprodejích Ticketportal a Eventim. Kompletní seznam vystupujících naleznete přímo na stránkách festivalu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY