Obálce červnového Reportu kralují Green Day

01.06.2010 12:30 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Report 06/10
© facebook interpreta
NA TITULCE GREEN DAY, UVNITŘ METALLICA, MUSE, THE PRODIGY, ROZHOVORY S WOHNOUT, SCISSOR SISTERS, JANOU LOTOU, REPORTÁŽ Z EXPO 2010 A SERIÁLY TA NAŠE METALOMÁNIE A BIGBÍT. PŘÍLOHOU JE CD SOUNDCZECH 25.

Z obsahu:

GREEN DAY
Desítky let po Velké punkové revoluci v sedmdesátých letech přišly ještě tři menší a dvě z nich měli na svědomí američtí poppunkeři Green Day. Mají ale dnešní Green Day ještě něco společného s punkem? Více v článku Lukáše Bendy.

SKA A REGGAE
Pokud na Jamajce zmíníte nejstarší tuzemskou lež, totiž že co Čech, to muzikant, sklidíte zasloužený posměch. Jamajka je totiž jedinou zemí světa, kde se stal nejvýznamnějším hybatelem vlastní ekonomiky hudební průmysl. Rovnice "Co Jamajčan, to muzikant" tu platí bez výjimek.

MUSE
Kosmický, gigantický, monumentální - takovými přívlastky se honosí rock v podání skupiny Muse, kterým, jak se zdá, je i stadion ve Wembley malý. Co stojí za úspěchy téhle britské trojky, hledal Karel Hron.

WOHNOUT
Budoucnost Wohnoutů se jeví růžově. V plánu se kromě častého koncertování objevuje i bestofka, probíhají přípravné práce k další nahrávce. Kromě toho vyšel wohnoutí cestopis Namasté Babá, který REPORTU představuje sám jeho autor, Matěj Homola.

EXPO 2010
Objet zeměkouli za týden? Mít svět jako na dlani, smrštěný na pouhých pěti stech hektarech? Spatřit chlouby a skvosty nejrůznějších zemí, národů a kultur pěkně pohromadě? Tak to se dá zažít jedině na světové výstavě EXPO, kterou navštívil a nafotil Jarda Hudec.

LIVE: Bobby McFerrin, Lou Rhodes, Black Eyed Peas, Kiss, Mňága a Žďorp, Tři sestry 25 let Open Air, Sunshine, Chumbawamba
REPORT: EXPO 2010
ROZHOVORY: Scissor Sisters, Jana Lota, Wohnout, Nil
TÉMA: Ska a Reggae
FRESH ENERGY: Lisa Jaeggi
URBAN: James Cole
BUBÁK: Nina Hagen
SMRT: Malcolm McLaren
NA CESTÁCH: Amsterdam
UCHO: Steve a Thomas Lichtagovi
SLOUPKY: Jana Kománková, Roman Lipčík, Honza Křížek, Honza Homola, Ondřej Bezr, Simon Ruffskank, Jan Haubert
6x SOUTĚŽ o nejnovější CD a DVD
Recenze CD, DVD, PC a PS3 her, knih, webů, filmové premiéry, hudební TV tipy, clubbing, drogová poradna, fotoreport, multimedia, bazar

CD příloha:

SOUNDCZECH 25

TOXIQUE, IVAN TÁSLER & IMT SMILE, NAVIGATORS, A BANQUET, NATALIE KOCAB, DAVID KRAUS, COCOTTE MINUTE, JAMES COLE, LUS3, THE FUSE, MAELSTRÖM, HROMOSVOD, TRABAND, TALKSHOW, PLEASE THE TREES, THE PROSTITUTES, NIGHTWORK

Akce: MOBILNÍ TELEFON NA DVĚ SIM KARTY
Dvě vstupenky na festival Trutnov pro všechny předplatitele!

NEJČTENĚJŠÍ HUDEBNÍ ČASOPIS + CD ZDARMA.

Více info na ireport.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY