The Futureheads se možná pustí do muzikálu

01.06.2010 08:56 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

The Futureheads
© Petr Klapper / musicserver.cz
Muzikanti z britské formace The Futureheads sotva vydali novou desku "The Chaos" a už plánují další projekty do budoucna. V rozhovoru pro stránky ClashMusic.com uvedli, že nové album bude stoprocentně jiné a pro kapelu netypické. Dokonce přišla řeč i na muzikál.

"Chtěli bychom se zaměřit na věci, které tak úplně nejsou pro Futureheads typické. Když jsme to probírali, napadla nás myšlenka udělat muzikál, něco, co je za hranicemi normálu. Něco, co je více umělecké a náročnější na živé vystoupení," prozradil kytarista Ross Millard. Kromě toho také fanoušky upozornil, že v těchto chvílích ale nemají moc času nad tím přemýšlet, neboť jsou na turné k poslední desce.

Připomeňme, že album "The Chaos" vyšlo 26. dubna. Ross Millard k němu ještě dodal, že má silný politický podtext, přičemž The Futureheads kladli největší důraz na apatii, která má podle nich velmi negativní vliv. Shodou okolností se nahrávka dostala ven právě během voleb a v souvislosti s tím připomínají roli mladší generace, jejichž zapojení do politiky je takřka klíčové.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY