Podívejte se na "Neutron Star Collision (Love Is Forever)" Muse

24.05.2010 05:00 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Muse
© muse.mu
Třetí díl upíří ságy "Stmívání" s podtitulem "Zatmění" se bude v českých kinech promítat od 1. července a pro filmové potřeby vznikl doprovodný soundtrack. Titulní písní celého alba se stala skladba z per britské formace Muse. Toto spojení není žádnou novinkou, neboť "Neutron Star Collision (Love Is Forever)" je již jejich třetí písničkou pro sérii.

Skladba samotná je tak trochu chameleon. Začíná jako klavírní balada a poté se přesune do mnohem energičtější polohy. K dostání digitálně od 17. května na stránkách skupiny a dalších webech zaměřujících se na digitální distribuci hudby. Pokud máte zájem o celý soundtrack, pak do obchodů s hudbou vyražte 7. června. V atmosférickém klipu kromě kapely uvidíte ještě prostřihy na scény z připravovaného snímku. K dispozici je také dokument z natáčení, na který se můžete podívat zde.

Na videoklip ke skladbě "Neutron Star Collision (Love Is Forever)" se můžete podívat zde nebo přímo pod článkem. A pak se už můžete těšit na festival Rock For People v Hradci Králové, na němž 5. července kapela vystoupí jako hlavní hvězda.

Muse - Neutron Star Collision (Love Is Forever)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY