NiceLand chystá druhou desku

17.05.2010 08:52 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

NiceLand
© Petr Klapper / musicserver.cz
Po úspěšném debutu se zpěvák NiceLand chystá zaútočit s novou studiovou nahrávkou. Prozatím pilně nahrává ve studiu a podle jeho slov probíhají přípravy velmi slibně. Křest hotové nahrávky se předběžně plánuje na září.

Na nástupci loňské desky "Little Black Book" nepracuje Michal Motyčka zcela sám. Je sice autorem většiny hudby a textů, ale na vzniku nových skladeb se aktivně podílí celá kapela. Do příprav se zapojil i bývalý člen formace Sunshine Amák a jeho přínos coby producenta si všichni muzikanti pochvalují.

Zpěvák k tomu dodal: "Trochu jsem se bál, že nás Amákův vliv potáhne směrem od popu a smýšlení kapely. Zvlášť po tak dlouhé spolupráci se Sunshine a hlavně po jeho novém projektu Night, kde se na mainstream moc nehraje a elektronikou a divností se to jen hemží. Ale opak je pravdou. Amák má pro pop cit jako nikdo. Hlavně se nás snažil oprostit od hudebních klišé, což se mu snad úspěšně daří a za to jsme mu také hodně vděční," říká Motyčka.

Natáčení probíhá v Amákově studiu v Sezimově Ústí a ve studiu v Praze, kde producentsky přispívá Kay Buriánek, frontman kapely Sunshine, a kytarista z The Prostitutes Martin Přikryl. Jako host se na albu objeví i klavírista skupiny Sunflower Caravan Andy Čermák.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY