Dobrá hudba na netu zdarma a legálně (34)

09.04.2001 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Obal Monkey Business
© facebook interpreta
O Monkey Business jsem se v tomto seriálu zmínil už několikrát, ostatně k tomu vždy byl dobrý důvod - sbírka demonahrávek a dalších online pokladů na jejich oficiálním webu se rozrůstá každou chvíli. Zatímco se stále můžeme jen těšit na jejich nové dvojalbum "Why Be Out When You Could Be In" (bude obsahovat živák a remixy), které vyjde v půlce května, můžete se potěšit něčím novým ke stažení. Jedněmi z posledních přírůstků, které vám kapela nabízí, je trojice remixů jejich skladeb od DJe Nea. Ten se podíval na zoubek písničkám "My Friends", "Party Shit" a "Saturday Nigh Is Over". Stahovat můžete odtud.

Baby Spice
© facebook interpreta
Je až s podivem, že ačkoli jednotlivé členky Spice Girls mnoho lidí od sebe ani nerozpozná, úspěchy jejich sólových drah se tak liší. Zatímco Mel C je superúspěšná, Mel B nikoho nezajímá. Naštěstí pro Emmu Bunton se její kariéra odvíjí spíše podle scénáře Mel C, protože její singl "What Took You So Long" z debutového alba "A Girl Like Me" se okamžitě po vydání dostal do čela britské hitparády. Emma má také velmi pěkné oficiální stránky, na kterých si můžete pustit celý nový singl, videoklip k němu, záběry ze zákulisí natáčení klipu a aby toho snad nebylo málo, i více než dvacetiminutový rozhovor s ní. Její oficiální web najdete tady.

Four Colourz
© facebook interpreta
Four Colourz je další dívčí kapela vytvořená přes konkurs. Zatím se svými singly "ABCD", "Dog Me Out" a "Anything" slavili úspěchy hlavně v Německu a za oceánem, ale třeba se stanou úspěšnými i u nás. Pokud chcete jejich debutové eponymní album alespoň trošku ochutnat, plně vám stačí zabrousit na jejich oficiální web. Kromě ukázek ze všech písniček na desce, si dva první singly (tedy "ABCD" a "Dog Me Out") můžete poslechnout celé a stejně tak se podívat i na videoklipy k nim. Jako malý bonus můžete brát i pár záběrů ze zákulisí natáčení jednoho klipu. Web Four Colourz se skrývá za tímto odkazem.

A samozřejmě, pokud to snad nevíte, přes osm stovek legálních skladeb si můžete stáhnout přímo od nás z MusicServeru. Stačí kliknou tady.

Víte, kde se dají sehnat dobré a legální nahrávky v mp3 či jiných formátech nebo kde je k mání skvělý koncert či videoklip nebo...? Napište nám!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY