Foo Fighters slibují na příští rok nové album

03.05.2010 11:31 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Foo Fighters
© zmemusic.com
Američtí Foo Fighters před časem slíbili, že se pustí do nové desky a svůj slib také chtějí dodržet. Jak prozradil bubeník Taylor Hawkins, nové písně jsou v zárodku a samotná řadovka vyjde stoprocentně v dalším roce.

Chystaná a zatím nepojmenovaná nahrávka bude nástupcem tři roky starého počinu "Echoes, Silence, Patience & Grace". V rozhovoru pro SpinnerMusic.co.uk bicman ještě prozradil: "Abych řekl pravdu, Dave Grohl má po kapsách už asi patnáct nápadů. Zní úžasně a některé z nich jsme už dvakrát nahráli jako dema. Děláme to tak pokaždé, abychom našli ty správné aranže. Celý proces je pro nás nesmírně důležitý a docela dlouhý."

Dodejme, že členové Foo Fighters mají také spoustu bočních projektů. Podle slov Taylora Hawkinse to ale kapele nikdy neublížilo, spíše přineslo benefity v podobě zkušeností. Jednou z nich je jistě i spolupráce frontmana a skladatele Davea Grohla s Joshem Hommem a Johnem Paulem Jonesem v kapele Them Crooked Vultures. Společně mají koncem roku začít s nahráváním nástupce stejnojmenného debutu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY