Festival Rock For People poodkryl jména dalších hvězd

28.04.2010 07:59 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Rock For People logo
© facebook interpreta
Vedle již potvrzených kapel, jako jsou Does It Offend You, Yeah? nebo Archive prozradili pořadatelé festivalu Rock For People další slavná jména. Návštěvníci se mohou těšit na Editors, kytarovku Doping Panda nebo na Disco Ensemble a The Mahones.

Organizátoři se netají vyšším rozpočtem, který museli oproti loňskému o čtvrtinu přifouknout. Michal Thomes z pořádající Ameba Production dodal, že na vině nejsou ani tak požadavky managementů na vyšší honoráře, jako spíše skutečně hvězdná jména v čele s The Prodigy. Investice ale v žádném případě nelituje a věří, že chystaná show diváky ohromí. Na tiskové konferenci se novináři navíc dozvěděli, že se stále ještě vleče jednání s jednou velkou zahraniční kapelou, která bude ohlášena v nejbližší době. Pokud jednání nedopadnou podle plánu, bude místo ní ohlášeno několik menších formací. Kompletní přehled vystupujících najdete zde.

Dodejme, že se během čtyř dnů od 3. do 6. července na ploše hradeckého Festivalparku představí na sto sedmdesát skupin, samostatných hudebníků a umělců všeho druhu. Budou mít k dispozici osm pódií a kromě dvou hlavních scén bude připravena i divadelní scéna ChapiteauX, kde vystoupí třeba La Putyka. Vedle toho čeká na návštěvníky o něco lepší festivalový areál, stanové městečko a dotažená infrastruktura. Další programové i organizační novinky budou průběžně zveřejňovány na rockforpeople.cz.

Vstupenky jsou v předprodeji v sítích Ticketstream, Ticketportal a Eventim. V síti Ticketsforpeople.cz jsou k dostání bez poplatků. Do konce dubna zájemci zaplatí 1 430 Kč, během května 1 500 Kč a od začátku června do konání festivalu budou vstupenky k dostání za 1 570 Kč. Od 1. května jsou navíc v předprodeji jednodenní vstupenky ve výši 1 090 Kč (od 1. června cena vzroste na 1 160 Kč).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY