Nový projekt Vladimír Cirkus sabotuje český pop

27.04.2010 08:06 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Vladimír Cirkus
© facebook interpreta
Vladimír, moderátor pořadu "Sabotáž" vysílaného na stanicích ČT 1 a ČT 2, založil nový hudební projekt Vladimír Cirkus. Posluchačům slibuje do konce dubna debutové album s písněmi plnými humoru s autobiografickými motivy a vtipnými texty.

Spolusabotérem se stal vítěz prvního ročníku Česko Slovenské SuperStar Martin Chodúr, který se s Vladimírem zná z kapely Robson. Společně natočili desku "Who Is Martin" ještě dlouho před tím, než se mladý zpěvák proslavil ve zmiňované soutěži. Projektu Vladimír Cirkus propůjčil doprovodné vokály, klávesy, klarinet a na písni "Kde ses vzala!?" se dokonce podílel autorsky. Samotnou nahrávku produkoval Ecson Waldes, který spolupracoval třeba se Sunshine, the.switch, Atari Terror, Clou nebo UDG.

Vladimír naráží novou deskou na status populární hudby a svůj názor odůvodnil slovy: "Já mám dobrý pop rád, ale mám pocit, že u nás je slovo pop synonymum k 'vyčpělému' střednímu proudu s ověřenými hudebními postupy a nezávadnými texty. Což jsem se rozhodl sabotovat."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY