Horkýže Slíže, Divokej Bill a další otevřou klub na řeckém Rhodosu

26.04.2010 10:13 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Golem (Rhodos klub) flyer
© facebook interpreta
Pokud se chystáte v létě na dovolenou na řecký ostrov Rhodos, je možné, že tam narazíte na krajany z Česka a Slovenka. Ve městě Faliraki se totiž ve druhé polovině května otevírá open-air hudební klub Golem a turistům tam přes létou budou hrát Horkýže Slíže, Tata Bojs, Skyline a spousta dalších.

Klub Golem vzniká v prostředí bývalého Sport Yacht Clubu a momentálně prochází rekonstrukcí. Z českých a slovenských kapel, které již potvrdili svůj zájem o účinkování, se kromě výše uvedených jedná o Divokýho Billa, Mig 21, Nightwork, Jitku Charvátovou, UDG, Kapitána Lásku, Indy & Wich nebo Southpaw. Formace se na Rhodosu vystřídají ve zhruba čtrnáctidenních intervalech, dobu mezi dvěma koncerty vyplní zkušení DJs a hudební program postavený na revivalech nebo na vystoupení řeckých umělců.

Golem však nebude jen místo pro hudební zážitky. S kapacitou asi patnácti stovek návštěvníků bude mít i vlastní pizzerii, několik barů, z nichž jeden bude obklopen bazénem, chill-out a VIP zónu. O hosty, kteří budou moci k dopravě využít domluvené svozové autobusy, se postará český personál ovládající též angličtinu. Zájemci navíc nebudou platit žádné vstupné.

Na tomto projektu spolupracuje řecká společnost s agenturou D Smack U Promotion, která se stará o dramaturgii klubu, a Artcom, která má na starosti technické zajištění klubu a prodej levných "baťůřkářských zájezdů" pro hudební fanoušky. Na projektu se dále podílejí cestovní kanceláře, u kterých bude možné zakoupit pobyty na Rhodos, jehož součástí bude také konzumace v klubu Golem, možnost zakoupení výletů spolu s kapelami nebo přístup do fanouškovského sektoru. Podrobnější informace najdete na stránkách golemrhodos.cz a dsmacku.com.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY