Kylie Minogue se vrátí jako bájná Aphrodite

20.04.2010 16:17 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Kylie Minogue - Aphrodite
© facebook interpreta
Jak jsme před pár dny informovali, Kylie Minogue slíbila fanouškům na letošní rok nové album. Dnešním dnem splnila tato australská kráska svůj slib a vydala zásadní tiskové prohlášení.

Nové studiové album Kylie vydá 5. července pod názvem "Aphrodite". Předcházet mu bude singl "All The Lovers", který Kylie vyšle do rádií v průběhu května. "Tahle píseň byla jednou z posledních, které byla na novou desku napsána. Už když jsem ji nahrávala, okamžitě jsem věděla, že půjde o pilotní singl," uvádí Kylie v dnešní tiskové zprávě.

Produkce tohoto tracku se ujal věhlasný Stuart Price, který je i hlavním producentem celé placky."Skladba 'All The Lovers' je magickou písní, která sumarizuje vše, o čem nové album bude. Kylie dělá ten nejlepší taneční pop a vše, co znázorňuje samotnou Kylie, najdete na téhle desce," dodal Stuart.

Dodejme, že na nové produkci Kylie se podílelo hned několik významných kolegů z hudební branže. Mezi hosty bude například Calvin Harris, Jake Shears ze Scissor Sisters, Nerina Pallot nebo Tim Rice-Oxley z kapely Keane.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY