Lydia Lunch a její Big Sexy Noise rozparádí Prahu

12.04.2010 11:33 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Lydia Lunch, Big Sexy Noise
© facebook interpreta
Od loňského koncertu punkové dračice Lydie Lunch neuplynul ještě ani rok a zpěvačka se se svým projektem Big Sexy Noise vrací do Prahy. Tentokrát vzdá hold zesnulému kytaristovi Rowlandu S. Howardovi a 19. dubna vystoupí v prostorách nově zrekonstruované Malostranské Besedy.

Jako support vystoupí ten večer tuzemská formace Kill The Dandies! a rovněž Phil Shoenfelt s Pavlem Cinglem. Podle původních plánů měl být jedním z hostů tohoto večera i Rowland S. Howard, jenž měl představit loňskou nahrávku "Pop Crimes". Bohužel, v prosinci loňského roku podlehl rakovině.

Koncert začíná v osm hodin večer, vstupenky jsou k dostání v předprodejní sítí Ticketstream, přímo v Malostranské Besedě, případně v pražských klubech Žlutá pumpa a Rocksters. Cena lístků v předprodeji je 349 Kč (+ obvyklé poplatky tam, kde je účtují) a v den koncertu na místě 450 Kč.

Update: Podle informací zveřejněných pořádající agenturou Scrape Sound v pondělí 19. dubna, se koncert ruší. Lydia Lunch do Česka nepřijedu kvůli současné situaci a celosvětově ochromené dopravě. Místo ní vystoupí Kill The Dandies! a Phil Shoenfelt společně s Pavlem Cinglem a Chrisem Hughesem. Vlastníci zakoupených vstupenek mohou požadovat vrácení peněz, nebo navštívit náhradní program a bude jim vrácen přeplatek ve výši 149 Kč. Kromě toho ale můžete přispět na konto Ligy proti rakovině v maximální plánované výši.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY