Podívejte se na "Real Life" Jitky Charvátové

07.04.2010 11:30 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Jitka Charvátová
© facebook interpreta
Režisér Šimon Šafránek si pro natáčení vůbec prvního klipu Jitky Charvátové vybral starou čistírnu Ekotechnického muzea v Bubenči, kterou se svým týmem obsadil poslední únorovou neděli. Scénář se zrodil z části v hlavě samotné zpěvačky, která se alespoň na pár chvil proměnila v postavu legendární Barbarelly, a celé video tak velmi silně připomíná východoevropské sci-fi 70. let.

"Nikdy jsem nechtěla natáčet klip venku a navíc v zimě. Tentokrát se mi splnilo obojí najednou," uvedla k natáčení klipu pro musicserver Jitka. Režisér Šimon Šafránek, který má na svém kontě již výtečné videoklipy pro Sunshine nebo Moimir Papalescu And The Nihilists, si spolupráci s Jitkou a její kapelou velmi pochvaloval a na natáčení šel s jasnou vizí.

"Pro mě bylo zásadní respektovat dynamiku klipu a příběh uklidit až do druhé poloviny písně. Kostymérka Marhlad přinesla super kostýmy, lokace taky fungovala, celý štáb byl super a kameraman Zbyněk Kunc vymyslel krásné kompozice. Hodně celému dojmu pomohlo i úžasné líčení, o ktere se postarala Bára Vujovič. Jedinou věc, která nás napadla až na místě, bylo zapojení toho malého kluka. Ten však svoji nečekanou roli zvádl naprosto parádně," uvedl pro musicserver Šafránek.

Jitka Charvátová klip osobně představí v následujících dnech jak na hudební stanici Óčko, tak například i v pořadu Medúza. Komu se nepoštěstí ho vidět, bude mít možnost klip v celé své kráse shlédnout též na druhém pokračování noci s názvem Big Demoiselles, která se uskuteční ve středu 14. dubna v pražském Lucerna Music Baru. Zároveň půjde o první oficiální zastávku turné Jitky Charvátové, které tato kráska u příležitosti vydání jejího debutu plánuje na letošní rok.

Na videoklip ke skladbě "Real Life" se můžete podívat pod článkem:



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY