Richard Müller hlásí comeback s novou deskou

17.03.2010 21:05 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Richard Müller
© Igor Daniš
Po vydání CD úspěšného projektu "Müller spieva Lasicu, Lasica spieva Müllera, Lasica a Müller spievajú Filipa" se Richard Müller na nějakou dobu odmlčel. Nyní ovšem chystá návrat na hudební scénu. V květnu má vyjít jeho nová řadová nahrávka nazvaná "Už", předznamenaná singlem "Hluk".

Připravované CD dostalo stejný název jako zpěvákův úspěšný novinkový hit. Publiku ho představil už v prosinci během jednoho kola soutěže Česko Slovenská SuperStar a už v té době řekl, že se chystá pracovat na nové desce. Slib dodržel a v těchto dnech probíhá nahrávání. Nové písně vznikají ve studiích Creative Music House za pomoci producentů Petra Grausa, Tomáša Zubáka, Sláva Solovica a Mariána Kachúta.

Na textech se podílí Vlado Krausz, kterého sám zpěvák považuje za jednoho z nejlepších slovenských textařů, spolupracoval například také s kapelou Peha. Textař ale žije v Kežmarku, a tak probíhá spolupráce především prostřednictvím internetu. Richard Müller, který pro novinku sám složil šest textů, ke spolupráci ještě prozradil: "Funguje to velmi spontánně. Jakmile mu pošleme písničku, v průběhu jednoho nebo dvou dní ji máme k dispozici i s hotovým textem. Kvalitativně je na vysoké úrovni."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY