Madonna vyhrožuje svým přátelům

23.03.2001 05:00 - František Matějíček | foto: facebook interpreta

Madonna
© facebook interpreta
Mediální hon na americkou superhvězdu asi nikdy neskončí. Momentálně se o Madonně nejvíce mluví v souvislosti s jejím kontroverzním videoklipem k písni "What It Feels Like For A Girl", který přes úvodní nechuť začínají pomalu promítat všechny důležité hudební stanice. Z velkého množství dalších, více či méně podstatných, událostí však na povrch vyplavala také informace o zpěvaččině připravované autobiografii, která má v knižní podobě vzejít z pera spisovatele Andrew Mortona. To se ovšem "královně popu" vůbec nelíbí.

Morton má sice na svém kontě knihy o takových hvězdách jako jsou manželé Beckhamovi, Lady Diana nebo Monica Lewinská, knihu o Madonně se mu ale asi sepsat nepodaří.

Populární americká hvězda totiž v této souvislosti pohrozila svým přátelům ukončením dobrých vztahů, pokud budou Mortonovi pro jeho knihu poskytovat informace. Nelíbí se jí fakt, že se spisovatel pokouší o invazi do jejího soukromí bez předchozího svolení. Asi mi nic takového nehrozí, přesto si myslím, že bych reagoval stejně.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY