Podívejte se na "Telephone" Lady GaGa a Beyoncé

12.03.2010 12:00 - Katka Šebestová | foto: facebook interpreta

Lady GaGa - Telephone
© facebook interpreta
Lady GaGa je jméno, které se v souvislosti s hudebním byznysem v současnosti nejčastěji skloňuje. Pro někoho pouze vyhypovaná figurka v rukou zručného managementu, pro někoho ikona a synonymum úspěchu.

Všechny dosavadní singly zpěvačky sklidily bez výjimky ve světě ohromný ohlas. Nejinak má našplápnuto i nejaktuálnější věc "Telephone". Song napsala původně GaGa pro Britney Spears, ta jej ale odmítla. Později ale po songu zatoužila, to už jej ale newyorská zpěvačka měla v plánu zařadit na svou desku "The Fame Monster", proto Britney alespoň přizvala ke spolupráci. Ta ale opět odmítla, a šanci tak dostala Beyoncé, která jí využila.

Zřejmě nejlepší věc na zmíněné placce se samozřejmě dočkala i filmového zpracování, a to doslova. Švédský režisér Jonas Åkerlund natočil s oběma zpěvačkami téměř desetiminutový videoklip, který navazuje dějem na snímek k "Paparazzi". Ohlasy na něj jsou ohromné, dokonce se o "Telephone" mluví jako o nejlepší videoklipu roku, a to je teprve březen. Zda jsou tato slova oprávněná a pravdivá, můžete posoudit sami.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY