Marpo se chystá knockoutovat tuzemskou scénu

09.03.2010 17:30 - Lukáš Benda | foto: facebook interpreta

Marpo
© facebook interpreta
Marpo, samozvaný gangsta-rapper z Roztok u Prahy, připravil pro své fanoušky už čtvrté studiové album. Tentokrát jej natáčel v zálivu Tampa na Floridě a objeví se na něm i řada nepříliš známých jmen, které však mají v kolonce země původu uvedenou vlajku s hvězdami a pruhy - Hard Target, LA The Craftzman nebo Mason Caine.

Novinka s příznačným názvem "Knockout" vyjde 12. dubna. Již nyní je ale v tuzemském éteru nasazena ochutnávka v podobě pilotního singlu, pojmenovaného "Já Sám a moje druhý Já". Zanedlouho by se měl objevit i duet s nikterak výraznou účastnicí první československé SuperStar Karolinou Majerníkovou.

Marpo se proslavil především svými předchozími singly - egomanickou zpovědí "Jsem", výhružným songem "Jděte mi z cesty" či pohřební baladou "6 metrů hluboko". Zazpíval si i s Gipsym v hitu "Mrdám tě" a rozpoutal historicky první český beef, čímž proti sobě poštval většinu tuzemské scény. Své ego posilnil především vítězstvím ve finále battlu "Who’s The King - Final Rap Fight". Album "Knockout", vydané pod hlavičkou Universalu, je jeho již čtvrtým počinem, přičemž předchozí tři uspěly především u nejmladší generace hiphopových posluchačů.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY