Podívejte se na "Carry Out" Timbalanda a Justina Timberlakea

23.02.2010 13:00 - Petr Doupal | foto: facebook interpreta

Timbaland + Justin Timberlake
© facebook interpreta
Timbalandovo "Shock Value II" zatím nenavázalo na úspěchy předchozí producentské desky, dosavadní neoslnivý vývoj ale může změnit další singl. Tím je "Carry Out" s Justinem Timberlakem, jehož jméno je samo o sobě velkým tahákem.

Skladba možná není to nejlepší, co dvojice častých spolupracovníků vytvořila, je však jednoduše chytlavá a líbivý popový hudební podklad u posluchačů určitě uspěje. Po ne zcela výborných výsledcích předchozích videosinglů "Morning After Dark" (SoShy, Nelly Furtado), "Say Something" (Drake) a "If We Ever Meet Again" (Katy Perry) se tak nejspíš konečně našel adept na přední pozice v hitparádách. Bez videoklipu se "Carry Out" podařilo dosáhnout v USA už 11. příčky.

Původně se plánovala koláž živých vystoupení, jako tomu bylo u "Give It To Me", Timbaland se však nakonec rozhodl pro plnohodnotné video. Zpoždění tak fanoušci určitě omluví, když uvidí usměvavou dvojku dělat v klipu srandičky a choreografie. Na filmík inspirovaný ikonickými drive-iny poloviny minulého století se můžete podívat pod článkem z oficiálního YouTube.com/VEVO streamu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY