Podívejte se na "Alice" Avril Lavigne

18.02.2010 12:00 - Katka Šebestová | foto: facebook interpreta

Avril Lavigne - Alice
© facebook interpreta
Téměř tři roky už čekají fanoušci Kanaďanky Avril Lavigne na její novou hudbu. Kolující zvěsti říkají, že nová deska vyjde v červnu letošního roku a natáčí ji s Butchem Walkerem, se kterým se sešla ve studiu, aby s ním pořídila i úvodní skladbu pro nejnovější film Tima Burtona "Alenka v říši divů".

Kromě Butche Walkera pracoval na písni "Alice" i Deryck Whibley, bývalý zpěvaččin manžel. Recenze na aktuální Avrilin počin byly velmi negativní. Kritik Mark Ingoldsby prohlásil, že song zní jako kvílení při pádu. Další recenzent Becky Bain napsal: "Největší problém písně je, že Lavigne se snaží znít jako Amy Lee. Nepřetržitě ječí ve snaze zachytit některý z vysokých tónů. Pak je těžké si píseň užít, když se během refrénu svíjíte." Nemilá slova ale určitě vykompenzují prodeje singlu, který je v obchodech už do konce ledna, ale jeho boom se logicky očekává s uvedením filmu do kin, což bude 5. března.

Videoklip k písni natáčel režisér Dave Meyers. Děj klipu koresponduje s Burtonovým filmem. Avril Lavigne navíc video pojala jako soukromou přehlídku vlastní oděvní značky Abbey Dawn. Jak moc se Meyersovi klip povedl a zda kritici mají pravdu, se můžete přesvědčit níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY