Soundtrack "Alenky v říši divů" nabídne The Cure či Franz Ferdinand

14.01.2010 16:25 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Alice In Wonderland poster
© facebook interpreta
Režisér Tim Burton se před časem pustil do remakeu kultovního snímku "Alenka v říši divů" a nyní se dostaly ven informace o doplňujícím soundtracku. Jak stojí na stránkách NME.com, o dokreslení atmosféry se postará kromě The Cure a Franz Ferdinand také třeba rebelka Avril Lavigne nebo australští rockeři Wolfmother.

Soundtrack má vyjít 1. března a bude se jmenovat "Almost Alice". Kromě již zmíněných interpretů se na něm podílel i Mark Hoppus z Blink-182 a Pete Wentz, baskytrista Fall Out Boy. Pánové zde spolupracovali na skladbě "In Transit". Za zmínku stojí i obsazení Tokio Hotel a Kerli.

Samotný film se má dostat do kin 5. března. V Burtonově adaptaci knihy Lewise Carrolla si zahraje slavný herec Johnny Depp společně s Anne Hatheway nebo Miou Wasikowskou.

Pro úplnost přikládáme i kompletní seznam písní připravovaného CD "Almost Alice": Alice (Underground) (Avril Lavigne), The Poison (The All-American Rejects), The Technicolor Phase (Owl City), Her Name Is Alice (Shinedown), Painting Flowers (All Time Low), Where's My Angel (Metro Station), Strange (Tokio Hotel, Kerli), Follow Me Down (3OH!3, Neon Hitch), Very Good Advice (Robert Smith), In Transit (Mark Hoppus, Pete Wentz), Welcome To Mystery (Plain White T's), Tea Party (Kerli), The Lobster Quadrille (Franz Ferdinand), Running Out Of Time (Motion City Soundtrack), Fell Down a Hole (Wolfmother), White Rabbit (Grace Potter And The Nocturnals).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY