Další informace o Kingu Diamondovi v Martinu

09.03.2001 04:55 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

King Diamond
© facebook interpreta
Již za tři týdny, konkrétně 31.3., dorazí squadra pod taktovkou krále horrorového metalu jménem King Diamond do malebného podhorského města Martin, aby slovenským a moravským fanouškům předvedla "zač je toho loket". Podle vyjádření dlouholetého managera skupiny Ole Banga, celé osazenstvo se na Slovensko neobyčejně těší, a to nejen proto, že v této zemičce zatím nikdy nebyli, zejména pak proto, že jak jsme je s patřičnou péčí informovali a ujistili, Slováci jsou vyhlášeni tím, že dokáží bujarým způsobem "oslavovat život" až do brzkých ranních hodin, o čemž se budou mít možnost přesvědčit na vlastní kůži při aftershow party v jednom martinském klubu. Rozehřívajícím předskokanem se stala skupina LUNATIC GODS z Martina.

V těchto dnech kapela pilně zkouší, jelikož již 13.3. startuje celé turné, které bude opravdu obsáhlé a bude obsahovat naprosto vše, co předvádí na svých koncertních turné po USA. Tato informace je velmi důležitá z toho důvodu, že americká turné bývají vždy mnohem výpravnější u všech umělců proto, že tamní kluby a haly jsou mnohem rozměrnější než evropské. Díky tomu bývají turné po starém kontinentu zpravidla o něco chudší. Toto ovšem není náš případ. Produkce Kinga Diamonda bude obsahovat množství různých kulis a propriet jako například kolečkové křeslo z příběhů "Them" a "Conspiracy", ve kterém přijede démonická babička, hřbitov zobrazující výjev alba "Graveyard" anebo docela jiné věci. Doprovod v podobě techniků, managerů a herců čítá na tomto turné celkem třicet lidí, tedy včetně pětičlenné kapely, která přijede ve složení: KING DIAMOND - zpěv, ANDY LA ROCQUE - kytara, MIKE WEAD - kytara, HALL PATINO - basa a MATT THOMPSON - bicí.

Celý organizační team koncertu - technici, ochranka, nosiči, biletáři, catering, jednoduše všichni, kterých bude třeba, vytvoří téměř padesátičlennou pracovní skupinu, osazenou výhradně zkušenými profesionály. Zvláštní důraz klade pořádající agentura P-Promotion/Factory na článek známý názvem ochranka. Po více než dva měsíce dlouhém výběrovém řízení byla vybrána agentura z Bratislavy, která má s podobnými akcemi velké zkušenosti, tedy je garancí toho, že by v průběhu koncertu nemělo dojít k incidentům známým z akcí jako je naše - ochranka fyzicky napadá návštěvníky a podobně. To rozhodně odmítáme! Chceme, aby se lidé, kteří si za své peníze koupili vstupenku, cítili opravdu co nejlépe a příště na některý z dalších plánovaných koncertů opět přišli s důvěrou v to, že zažijí fantastickou show bez toho, že by museli vyhledat lékaře. V této souvislosti jsme také připravili soubor opatření, která, jak doufáme, zabrání nepříjemným tlačenicím při vstupu do haly. O těchto budeme brzy informovat.

Patrik Kohut, P-Promotion


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY