Nové album Kelis bude hodně taneční

04.01.2010 14:58 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Kelis
© kelisonline.com
Americká zpěvačka Kelis, která se minulý rok v červenci stala novopečenou matkou, se vrací do hudebního šoubyznysu. Na spadnutí je totiž nové album.

Její poslední řadový počin "Kelis Was Here" v prodejích vcelku propadl a svůj kontrakt u labelu EMI tak Kelis zakončila na jaře 2008 výběrovkou "The Hits". V minulém roce podepsala novou smlouvu u Universal Music a toto vydavatelství jí zajistilo nejen ideální podmínky pro natáčení nové desky, ale také zvučné producenty.

Nová placka, která by se měla jmenovat "Flesh Tones", má vyjít počátkem dubna a produkuje ji z velké části francouzský DJ a remixér David Guetta. Dalšími spoluproducenty jsou například will.i.am a seskupení Boys Noize či Diplo. Tím se i potvrzují informace z kuloárů, kde se již několik měsíců šeptalo, že nová deska Kelis bude mít futuristický taneční zvuk.

Dodejme, že koncem prosince byl do amerických rádií vypuštěn pilotní singl "Acapella". Jak její nová produkce bude znít, se můžete dozvědět již dnes, neb Kelis píseň zavěsila i na svůj zbrusu nový web.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY