Dobrá hudba na netu zdarma a legálně (32)

05.03.2001 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Placebo-Black Market Music
© www.placeboworld.co.uk
Placebo měli vždycky velmi pozitivní přístup k internetu a na jejich oficiálním webu se vždy dalo najít mnoho skvělé hudby. Nejinak je tomu i před vydáním jejich nového singlu "Special K", který je už třetím z alba "Black Market Music", a na trhu se objeví 12. března. Na dvou cédéčkách a dvou vinylech je samozřejmě rozmístěna spousta bonusových nahrávek a na jejich webu si můžete v RealAudiu pustit kompletních šest věcí ze singlu. Kromě titulní skladby to je i její remix, béčkové písničky "Dub Psychosis" a "Little Mo", navíc i remixy "Slave To The Wage" a "Passive Aggressive", milovníci pohyblivých obrázků si mohou pustit i videoklip ke "Special K". Docela příjemná reklama, co? Snad i vás navnadí na pražský koncert kapely, který se odehraje 7. dubna ve Sky Clubu Brumlovka. Oficiální web Placeba najdete tady.

Nick Cave
© facebook interpreta
Už jen necelý měsíc nás čeká do vydání nového alba Nicka Cavea "No More Shall We Part". I on se rozhodl internet využít jako dobrou formu reklamy a k interakci ke svými fanoušky, takže pro ty opravdu nedočkavé na svém webu připravil malý předkrm. Můžete si totiž pustit ukázky ze všech skladeb nové desky, což sice pro někoho může být málo, ale na druhé straně - alespoň neco, ne? Oficiální web Nicka Cavea hledejte za tímto odkazem.

Chumbawamba
© NME
Fanoušci Chumbawamby možná kapelu už nemají tak rádi jako za jejich více undergroudovějších časů, ale určitě i oni si rádi stáhnou nějakou tu empétrojku, které se nacházejí na jejich oficiálním webu. Mezi nimi najdete i původně pro fanklub určenou písničku "Tony", ve které si kapela vyřizuje účty s Tony Blairem nebo velmi ujetou verzi jejich hitu "She's Got All The Friends". Ale i další čtyři písničky stojí za poslech, takže pokud máte Chumbu rádi, stahujte odtud.

A samozřejmě, pokud to snad nevíte, přes osm stovek legálních skladeb si můžete stáhnout přímo od nás z MusicServeru. Stačí kliknou tady.

Víte, kde se dají sehnat dobré a legální nahrávky v mp3 či jiných formátech nebo kde je k mání skvělý koncert či videoklip nebo...? Napište nám!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY