Laibach míří do Lucerna Music Baru s Juno Reactor

04.11.2009 07:50 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Leibach, Juno Reactor flyer
© facebook interpreta
Fanoušci avantagardy a industriální scény nedají na slovinskou formaci Laibach dopustit, a tak je jistě potěší podrobnější zpráva o nadcházejícím koncertu. Ten proběhne 9. prosince v pražském Lucerna Music Baru.

Členové Laibach na toto turné chystají dvojprogram, jehož součástí je show formace Juno Reactor. Obě skupiny se poprvé setkaly před patnácti lety a od té doby se jejich cesty zkřížily několikrát. K další regulérní spolupráci ale došlo až právě letos, kdy Slovinci přizvali frontmana Bena Watkinse na pozici producenta svého nového projektu "Volkswagner".

Naopak Ben Watkins požádal Laibach, aby natočili hudbu k chystanému filmu "Iron Sky". Ten má být dokončen za dva roky. Připomeňme, že jižanská formace bude co nevidět slavit třicet let na hudební scéně a podle toho bude vypadat i koncertní repertoár.

Vstupenky na koncert je možno zakoupit v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal za 550 Kč (+ poplatky). V pokladně Lucerna Music Baru bude cena samozřejmě bez poplatku. Na místě v den konání akce bude lístek stát 650 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY