shop.musicserver.cz
Nové desky 26/2023 - od Lucindy Williams přes Laibach po The Baseball Project

Nové desky 26/2023 - od Lucindy Williams přes Laibach po The Baseball Project

Vydáno: 05.07.2023 20:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Tomáš Rozkovec | foto: Danny Clinch

I těsně před prázdninami hudebníci vydávali nová alba. Ty největší popové hvězdy chybějí, zastoupili je však rappeři Lil Uzi Vert a Young Thug, americká kytaristka Lucinda Williams, superskupina The Baseball Project, tvrďáci Raven, jazzmani John Carroll Kirby a Štěpánka Balcarová a trochu opožděně se soundtrackem Laibach.

V pátek 30. června vyšly tyto nové tituly:

Lucinda Williams - Stories From A Rock N Roll Heart
žánr: americana / blues rock / folk / country

 Lucinda Williams - Stories From A Rock N Roll Heart
Lucinda Williams si za své tři roky staré album "Good Souls Better Angels" vysloužila další dvě nominace na Grammy, takže je aktuálně na čísle sedmnáct, avšak stále má pouze tři gramofonky z přelomu tisíciletí. Uvidíme, jestli se něco nezmění s její patnáctou řadovkou "Stories From A Rock N Roll Heart". Pro ni společně Jesseem Malinem, Tomem Overbym a Travisem Stephensem složila celkem deset písní. Aniž by to bylo někde vyzdvihováno, v singlu "New York Comeback" můžete zaslechnout i vokál Bruce Springsteena. Jak moc si rockandrollové příběhy americká hudebnice přetavila do svých stylů, zjistíte na jejím YouTube.


Laibach - Iron Sky: The Coming Race
žánr: alternativní rock

Laibach - Iron Sky: The Coming Race
Legendární slovinská formace Laibach vydává album, které je současně i soundtrackem k dystopické politické sci-fi komedii "Iron Sky: The Coming Race". Nahrávka čítá přes čtyřicet kousků a je k dostání na vinylu i na CD. V případě desek získáte navíc i kód ke stažení dalších skladeb. Zmiňovaný film navazuje na jedenáct let starý snímek finského producenta Tima Vuorensola. Stejně jako první část je i sequel laděný do sci-fi a nechybí mu narážky na moderní politickou scénu okořeněné s notnou dávkou konspiračních teorií. Ochutnávku v podobě klipu k titulnímu songu "The Coming Race" se záběry z filmu najdete na YouTube.


The Baseball Project - Grand Salami Time!
žánr: indie rock

The Baseball Project - Grand Salami Time!
"Grand Salami Time!" je čtvrté dlouhohrající studiové album (respektive dvojalbum) americké indierockové kapely The Baseball Project. V této supergrskupině působí dva bývalí členové R.E.M. Peter Buck a Mike Milles a dále Scott McCaughey (The Minus 5/Young Fresh Fellows), Steve Wynne (The Dream Syndicate) a Linda Pitmon (Filthy Friends). A jak název tohoto uskupení napovídá, i tentokrát se téma písní točí kolem oblíbeného sportu. Téma čerstvé nahrávky muzikanti komentují takto: "Doporučujeme album všem fanouškům baseballu, ale i samozřejmě nefanouškům, přičemž ti první budou mít z hudby větší požitek." Nakolik jsou jejich slova návodem k poslechu, zjišťujte na YouTube profilu této formace.


Tip týdne

The Japanese House - In The End It Always Does
žánr: indie pop / dream pop

 The Japanese House - In The End It Always Does
Anglická indiepopová hudebnice Amber Bain, která coby svůj pseudonym používá jméno The Japanese House, po čtyřech letech navazuje na svůj debut "Good At Falling" druhou řadovkou "In The End It Always Does". Pokračuje na ní ve spolupráci s obdobným týmem jako na prvotině. V něm najdete členy The 1975 Matty Healyho a George Daniela, členy formace Muna nebo Justina Vernona z Bon Iver. K nim se přidala například i Charli XCX nebo Phil Cook z Megafaun. S nimi postupně nahrála celkem dvanáct songů a vy je uslyšíte na jejím bandcampu.


Štěpánka Balcarová - Emotions
žánr: jazz

 Štěpánka Balcarová - Emotions
Tématem nové nahrávky trumpetistky a skladatelky Štěpánky Balcarové, čerstvé nositelky ceny Anděl za Jazzové album roku 2022, jsou lidské emoce. Inspirací jí byly zkušenosti posledních několika let spojené s mateřstvím: "Prožívání některých emocí dostává s mateřstvím a výchovou dětí úplně nový rozměr. Dříve jsem si třeba myslela, že vím, co je to hněv, jak si ho vysvětlit, vyvodit důsledky a pak ho v klidu přijmout. S dětmi se ale člověk dostává do situací, kdy tento odstup nemá, a učí se prožívat každou emoci jakoby nanovo, do větší hloubky a na dřeň." Na desce v osmi skladbách ztvárňuje základní lidské emoce: radost, důvěra, strach, překvapení, smutek, odpor, hněv, očekávání. Koncepční dílo natočila se svým česko-polským kvartetem, jehož dalšími členy jsou kontrabasista Jaromír Honzák, klavírista Nikola Kołodziejczyk a bubeník Grzegorz Masłowski. Ukázky najdete na stránkách vydavatelství Animal Music.


Lil Uzi Vert - Pink Tape
žánr: alternativní hip hop / punk rap / hyperpop

 Lil Uzi Vert - Pink Tape
Ani to moc netrvalo a Lil Uzi Vert je zpět. Předchozí album "Red & White" neoslavilo ještě ani rok a už je tu "Pink Tape". Americký rapper rozhodně své fanoušky neodfláknul - vmáčkl na ně hned šestadvacet tracků se spoustou hostů a producentů. Do první množiny se zařadili Travis Scott, Nicki Minaj, Bring Me The Horizon, Don Toliver a Babymetal a do té druhé Don Cannon, Brandon Finessin, Arca, BNYX, Oogie Mane, Cubeatz, WondaGurl, Bugz Ronin, Ken Carson, Bobby Raps, Rick Rubin, Serj Tankian, Daron Malakian, Maaly Raw, Kobametal, Wheezy nebo Charlie Handsome. Už z tohoto výčtu je zřejmé, že to bude pěkná žánrová divočina, a tak vás nesmí překvapit, že tu vedle sebe uslyšíte rap, punk, rock, metal, rage a hyperpop v různých kombinacích. Lepší představu získáte na autorově YouTube profilu.


Tainy - Data
žánr: reggaeton

 Tainy - Data
Máte-li rádi reggaeton, těžko jste mohli minout jméno kostarického producenta a skladatele Marcose Fernándeze, který si říká jednoduše Tainy. Ten se před dvěma lety rozhodl, že bude vydávat alba pod touto značkou a společně s Yandelem natočil debut "Dynasty". Na jeho nástupci "Data" se už osamostatnil zcela, tedy alespoň jménem. V devatenácti skladbách totiž uvítal přes dvacet hostů a vokalistů. Ve výčtu jsou jména jako Myke Towers, Arca, Wisin & Yandel, Jhayco, Bad Bunny, Kany García, Daddy Yankee, Arcángel, Rauw Alejandro, Skrillex, Ozuna, Sech, Viktor Mora, Zion, Julieta Venegas nebo Álvaro Díaz. Co se v této hvězdné sestavě urodilo, sklidíte na hudebníkově YouTube.


EP a minialba

  • The Alchemist - Flying High
    Osm tracků dokázal na své ípíčko vmáčknout do sedmadvaceti minut americký rapper, producent a DJ. Zdaleka v nich nezůstal sám, připojili se k němu Earl Sweatshirt, Billy Woods, Boldy James, T.F., Mike, Sideshow, Larry June a Jay Worthy. (YouTube)
  • Ralph - 222
    Kanadská synthpopová zpěvačka od svého debutu "A Good Girl" vydává již třetí EP. Pro to letošní připravila celkem šest songů. (YouTube)
  • Ice Spice & Nicki Minaj - Barbie World (With Aqua)
    Jak už jste možná slyšeli, Barbie bude mít svůj nový vlastní film a pomalu se odhaluje i jeho soundtrack. Tvůrci si vypůjčili i slavný hit dánské eurodancové skupiny Aqua "Barbie World" a trochu ho poameričtili. (YouTube)
  • Niki & The Dove, The Greys - This Is The Music
    Švédské indietronikové duo nominované na Sound Of 2012 se pro pět písní spojilo s americkým triem The Greys. (YouTube)
  • Father - Hu$band 2
    Americký rapper navazuje na své EP z roku 2019 druhým dílem. (YouTube)
  • Thomas Headon - Six Songs That Thomas Headon Likes And Thinks That You Would Like Too
    Australský indiepopový hudebník svým fanouškům servíruje již čtvrté EP. Kolik tracků na něm naleznou, prozrazuje již v názvu. (YouTube)


John Carroll Kirby - Blowout
žánr: latino jazz / dubstep / soul

 John Carroll Kirby - Blowout
Americký klavírista, skladatel a producent John Carroll Kirby sice pracuje a natáčí s popovými umělci jako Solange, Frank Ocean, Miley Cyrus, Norah Jones, Bat For Lashes nebo Harry Styles, avšak ve své sólové kariéře se orientuje spíš na jazz, soul a new age. V případě alba "Blowout" se navíc vyprofiloval ještě více - inspiraci totiž nalezl při svém pobytu v Kostarice. Výsledkem je celkem dvanáct kompozic na pomezí latino jazzu, soulu a dubstepu. Proč má dílo na metacritics skóre 84 %, zkoumejte na Kirbyho YouTube.


Young Thug - Business Is Business
žánr: hip hop / trap

 Young Thug - Business Is Business
Young Thug dva roky po druhé studiovce "Punk" přichází s jejím následovníkem se všeříkajícím názvem "Business Is Business". V patnácti, respektive sedmnácti kusech edice Metro's Version ho doplnila slušná řádka hostů - Drake, Future, 21 Savage, Travis Scott, Yak Gotti, Lil Uzi Vert, BSlime, Lil Gotit, Juice Wrld,Nicki Minaj nebo Nate Ruess. Stejná situace je i v případě producentů - mezi nimi najdete jména jako Wheezy, Metro Boomin, London on da Track, Dr. Luke, FnZ, BoogzDaBeast, Allen Ritter, Dre Moon, F1lthy, Jonah Abraham, Southside, Bobby Raps nebo Charlie Heat. Vydáním alba žije muzikantův YouTube profil.


Raven - All Hell's Breaking Loose
žánr: heavy metal / speed metal

Raven - All Hell's Breaking Loose
Heavymetaloví průkopníci z Newcastlu ožívají. Raven se připomínají svým patnáctým albem a vše nasvědčuje tomu, že zakládající členové bratři Gallagherovi, Geordie John (zpěv, baskytara) a Mark (kytara), zdánlivě vstoupili do stroje času a zregenerovali svá mladistvá já. Ta společně s divokým bubnováním jejich parťáka Mikea Hellera pohánějí desítku skladeb na nové řadovce s názvem "All Hell's Breaking Loose". Kapela zní přesně tak, jak ji mají fanoušci rádi. Nijak neuhýbá svém odkazu NWOBHM. Její riffy jsou i nadále smrtící a stylově oscilují mezi klasickým heavy, power a speed metalem. Nakolik je jejich nahrávka návyková, se můžete přesvědčit na YouTube profilu téhle bandy.


V krátkosti

  • Grian Chatten - Chaos For The Fly
    Zpěvák irské rockové formace Fontaines D.C. se pustil na sólovou dráhu. Na svém debutu, který mu pomáhal produkoval dlouholetý spolupracovník domovské kapely Dan Carey (Kae Tempest, Bat For Lashes, Sia), představuje celkem devět písní ve stylu alternativního indie popu. (bandcamp)

  • Angelo De Augustine - Toil And Trouble
    Po Sufjanu Stevensovi jeden z nejvýraznějších zástupců labelu Asthmatic Kitty vydává po předloňské spolupráci se zmíněným kolegou na albu "A Beginner's Mind" vlastní, v pořadí čtvrtou studiovku. (YouTube)

  • Olivia Dean - Messy
    Anglická soulová zpěvačka, která svoji kariéru odstartovala spoluprací s Rudimental, se propracovala ke své prvotině. Nachystala na ni celkem dvanáct songů, jejichž produkci si vzal na starosti Aqualung. (YouTube)

  • Rylo Rodriguez - Been One
    Americký rapper, patřící několik let do labelu Lila Yachtyho, vydává nové album na zcela nové značce, nicméně i tak pokračuje jejich spolupráce. Vedle něj se v devatenáctce tracků mihli i EST Gee, Lil Baby, Fridayy, Lil Durk, NoCap a Lil Poppa. (YouTube)

  • Brigid Mae Power - Dream From The Deep Well
    Po třech letech se vrací se svým čtvrtým albem irská folková písničkářka. Mezi osmičku vlastních songů vmáčkla také dva tradicionály a coververzi "I Must Have Been Blind" Tima Buckleyho. (YouTube)

  • Delacey - The Girl Has A Dream
    Americká zpěvačka a také skladatelka, jejíž skladby hrají a zpívají například The Chainsmokers, Halsey nebo Demi Lovato, vydává po několika odkladech svoji druhou řadovku. Čtrnáct položek jí pomáhal tvořit Ido Zmishlany (Shawn Mendes, Sabrina Carpenter, Grace VanderWaal). (YouTube)

  • A Place To Bury Strangers - Live At Levitation
    Postpunková nejhlasitější newyorská kapela vydává záznam svého vystoupení na festivalu v Austinu v roce 2021. (YouTube)

  • Loma Prieta - Last
    Renomovaná punková skvadra ze San Francisca důsledně povýšila post-punkový subžánr na vysoké umění a přitom zůstala věrná srdečné podstatě, která leží v jeho jádru. Tak tomu je i na nové kolekci. (YouTube)

  • Hayden Pedigo - The Happiest Times I Ever Ignored
    Avantgardní hudebník, politik, jevištní umělec a také model, to všechno je tento chlápek z Texasu. Jak zjistíte i na jeho nové studiovce, hudebně se pohybuje na pomezí instrumentálního kytarového folku a ambientu. (bandcamp)

  • Throw The Fight - Strangeworld
    Američtí hardrockoví specialisté se vracejí na scénu s pátou řadovkou. Produkce se ujali ostřílení Josh Gilbert a Joseph McQueen (As I Lay Dying, Bad Wolves, Light The Torch a další). (YouTube)

  • Chuck Johnson - Music From Burden Of Proof
    Nové album kalifornského elektronického hudebníka je de facto soundtrackem k novému seriálu HBO. (bandcamp)

  • Matisyahu - Live In Brooklyn
    Záznam koncertu amerického rappera, zpěváka a beatboxera z New Yorku, kde ho doplnil ještě Laivy. (YouTube)

  • Before The Dawn - Stormbringers
    Comebacková nahrávka finské melodické deathmetalové sebranky. (YouTube)

  • Divide And Dissolve - Systemic
    Čtvrtá řadovka doommetalového dua z Austrálie. (YouTube)

  • 12 Rods - If We Stayed Alive
    Minneapoliská rocková parta vydává nové album po jednadvacetileté pauze .Nahrávce předcházel singl "My Year (This Is Going to Be)". (YouTube)

  • Virgin Steele - The Passion Of Dionysus
    Patnáctá studiovka tradiční americké heavymetalové bandy. (YouTube)


    Dále vychází

    49th & Main - B.o.a.t.s
    Aahroots - What The Fuck Is This?
    Bandmanrill, McVertt, Sha Ek - Defiant Presents: Jiggy In Jersey
    Bdrmm - I Don’t Know
    Big Girl - Big Girl Vs. God
    Big Jade - I Can’t Help It
    Blossom Dearie - Discover Who I Am: The Fontana Years London 1966-70
    Body Of Light - Bitter Reflection
    Cornelius - Dream In Dream
    Dota Kehr - In Der Fernsten Der Fernen / Dota Kehr Singt Mascha Kaléko Gedichte
    Dota Kehr - Mascha Kaléko 2
    Frnd Crcl - Suburban Dictionary
    Grateful Dead - Here Comes Sunshine 1973
    Grateful Dead - RFK Stadium, Washington DC 10/06/73
    Grouptherapy. - I Was Mature For My Age, But I Was Still A Child
    Hataałii - Singing Into Darkness
    Charlie Watts - Anthology
    Jd Pinkus & Tall Tall Trees - Ponder Machine
    Joanna Sternberg - I’Ve Got Me
    Johanna Heilman - When We Were Electric
    Klara Lewis And Nik Colk Void - Full-On
    Mong Tong - Tao Fire
    Neko Case - Wild Creatures (Physical Release)
    Night Legion - Fight Or Fall
    Pierre Kwenders - Jose Louis And The Paradox Of Love (Deluxe)
    Pill Super - Hard Return
    Spine - Raíces
    Static Abyss - Aborted From Realty
    Suzie True - Sentimental Scum
    Sweeping Promises - Good Living Is Coming For You
    The Hu - Rumble Of Thunder: Deluxe Album
    The Jins - It’s A Life
    The Pink Stones - You Know Who
    Tofusmell - Humor
    Veeze - Ganger
    Will Rainer - Wobble To The Moon

    Vychází na vinylu:
    Angelo De Augustine - Toil And Trouble
    Arch Enemy - Anthems Of Rebellion
    Arch Enemy - Doomsday Machine
    Bdrmm - I Don’t Know
    Before The Dawn - Stormbringers
    Bill Evans Trio - Sunday At The Village Vanguard
    Bill Evans Trio - Waltz For Debby
    Body Of Light - Bitter Reflection
    Brigid Mae Power - Dream From The Deep Well
    Divide And Dissolve - Systemic
    Frank Zappa - Funky Nothingness
    Grateful Dead - Rfk Stadium, Washington Dc 10/06/73
    Charlie Watts - Anthology
    Jd Pinkus & Tall Tall Trees - Ponder Machine
    Kevin Gates - Khaza
    Klara Lewis And Nik Colk Void - Full-On
    Laibach - Iron Sky: The Coming Race
    Mong Tong - Tao Fire
    Night Legion - Fight Or Fall
    Olivia Dean - Messy
    Poletíme? - Best Of Do Gramofonu (Supraphon)
    Raven - All Hell's Breaking Loose
    Static Abyss - Aborted From Realty
    Sun Ra - Space Is The Place
    The Japanese House - In The End It Always Does
    The Pink Stones - You Know Who

    EP:
    Alex Nicol - Been A Long Year
    Bryan Chase - 2U
    Shady Bug - What’S The Use?
    The Blssm - Infinity H(Ours)
    Tiberius B - Din
    Tinyumbrellas - Somewhere To Fall Asleep

    Reedice:
    Arch Enemy - Anthems Of Rebellion
    Arch Enemy - Doomsday Machine
    Carreras / Domingo / Pavarotti - Three Tenors Paris 1998 (CD+DVD)
    Frank Zappa - Funky Nothingness
    Pestilence - Consuming Impulse
    Pestilence - Malleus Maleficarum
    Pestilence - Spheres
    Pestilence - Testimony Of The Ancients
    Six Finger Satellite - The Pigeon Is The Most Popular Bird
    The Durutti Column - Time Was Gigantic… When We Were Kids

  • NÁZORY

    DOPORUČENÉ ČLÁNKY
    Taylor Swift - The Tortured Poets Department 6/10
    Recenze: Taylor Swift na desce "The Tortured Poets Department" otevírá dveře pouze pozvaným, ostatní nechává tápat ve foyer Taylor Swift je králem Midasem dnešní doby. Ne ovšem ve smyslu, že by tajila oslí uši. Spíše upomíná na příběh, v němž na co panovník sáhl, proměnilo se ve zlato. Midas kvůli této schopnosti nemohl pít ani jíst, u Taylor se v... čtěte zde
    Vydáno: 27.04.2024 08:00 v sekci Recenze
    Berenika Kohoutová - Hot or not? 7/10
    Video: Berenika Kohoutová v "Hot or not?" řeší ne/dokonalost a odtajňuje těhotenství Zpěvačka a herečka Berenika Kohoutová představuje po delší době provokativní singl "Hot or not?" pojednávající o zdánlivě dokonalém životě, který tak rádi prezentujeme na sociálních sítích. Ale ne vše pozlátko je takové, jak... čtěte zde
    Vydáno: 26.04.2024 16:30 v sekci Audio / Video | Video
    Anna K., Forum Karlín, Praha, 25.4.2024
    Naživo: Anna K. provedla Forum Karlín uhrančivým "Údolím včel" Anna K. se do pražského Fora Karlín vrátila po šesti letech. Příjemně zaplněnému prostoru představila většinu ještě stále nového alba "Údolí včel", které jí přišel pomoct pokřtít Michal Suchánek. Zazněly samozřejmě také... čtěte zde
    Vydáno: 26.04.2024 08:48 v sekci Naživo
    Jana Kirschner - Přestala jsem se hnát za úspěchem
    Rozhovory: Jana Kirschner - Přestala jsem se hnát za úspěchem Do příběhu nového alba Jany Kirschner "Obyčajnosti" významně promluvila pandemie. V Londýně žijící zpěvačka totiž trpěla nedostatkem kontaktu se svými blízkými ze Slovenska, které dle svých slov neviděla rok. Tvorba písní pro... čtěte zde
    Vydáno: 25.04.2024 15:30 v sekci Publicistika | Rozhovory
    Pohled do českých hitparád - 16. týden 2024
    Český albový žebříček ovládla Yzomandiasova "Paranoia" První desítka tuzemské albové hitparády zůstává i nadále v obležení rapu pro mladou generaci. Obvyklého lídra Viktora Sheena tentokrát v čele vystřídal Yzomandias s novinkou v podobě EP "Paranoia". Popový prapor drží Mirai a... čtěte zde
    Vydáno: 25.04.2024 07:30 v sekci Novinky | České hitparády
    SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
    - Nové desky 16/2024 - od Taylor Swift přes Pearl Jam po My Dying Bride (24.04.2024 10:00)
    - Nové desky 15/2024 - od Marka Knopflera přes Mirai po girl in red (17.04.2024 09:30)
    - Nové desky 14/2024 - od X Ambassadors přes The Black Keys po Bensona Boona (10.04.2024 10:00)
    - Nové desky 13/2024 - od Beyoncé přes Sum 41 po Sheryl Crow (03.04.2024 15:00)
    - Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
    - Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
    - Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
    - Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
    - Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
    - Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)

    ALBUM TÝDNE 17/2024

    Mark Knopfler
    One Deep River

    Po nejdelší pauze mezi sólovými alby - konkrétně po šesti letech - je tu nezaměnitelný zpěvák a kytarista Mark Knopfler se svou desátou deskou "One Deep River". A jak se dalo čekat, všechno je u něj jako vždy na svém místě, nic se nezměnilo. Díkybohu.

    8/10

    NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

    FILMSERVER.CZ PÍŠE

    FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

    SPARK PÍŠE

    CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

    St 08.05.
    Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
    So 11.05.
    Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
    Ne 12.05.
    Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
    St 15.05.
    30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
    St 15.05.
    Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
    Čt 16.05.
    The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
    Čt 16.05.
    Danny Brown (US) (Roxy, Praha)
    Čt 16.05.
    Akon (US) (Forum Karlín, Praha)
    So 18.05.
    King Gizzard & The Lizard Wizard (AU) (Forum Karlín, Praha)
    Út 21.05.
    Reverend Peyton’s Big Damn Band (US) (Lucerna Music Bar, Praha)

    » zobrazit všechny akce «

    OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

    Justin Bieber The Prodigy Prince Vladimír Mišík Taylor Swift Kabát Queen Adele Sia Rush Beyoncé Bono U2 AC/DC Mirai Lady Gaga Dua Lipa Liam Gallagher Linkin Park Imagine Dragons
    filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
    musicserver.cz - hudba od začátku do konce
    ©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
    Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
    Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
    Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
    smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
    Zavřít reklamu