Madonna brání Eminema

21.02.2001 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Madonna - Music
© facebook interpreta
Eminem je rozhodně jedním z nejkontroverznějších umělců současnosti. Jeho chování a hlavně texty skladeb si berou neuctivě na paškál nejen slavné hvězdy jako Britney Spears ale třeba i homosexuály a vůbec téměř všechny. Málokdy někdo vystoupí na jeho obranu, ale nyní získal zastání u královny popu Madonny.

Ta napsala novinám Los Angeles Times otevřený dopis, ve kterém Eminema a jeho hudbu obhajuje. Mimo jiné v dopise píše, že slova nového amerického prezidenta George Bushe považuje za mnohem více útočná než Eminemovy texty. Obdivuje rappera za to, že provokuje, což je podle ní hlavním smyslem umění. Nebojí se komentovat cokoli a tím je velmi výjimečný. Fanoušky bude určitě zajímat, že se zpěvačka pod dopis podepsala jako Mrs. Ritchie. Inu, asi má svého manžela opravdu ráda.

Její dopis samozřejmě nebyl náhoda, noviny požádaly například i Eltona Johna (ten s Eminemem vystoupí na Grammy), Stevieho Wondera a další, aby se vyjádřili na téma tohoto rappera. Kompletní dopisy si můžete přečíst zde.

Skvělý český web Madonna Zone najdete tady.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY