Vyhrajte lístky do klubu Mecca na Lee Daggera

28.10.2009 09:11 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Meccamix Lee Dagger flyer
© facebook interpreta
Již v pátek 30. října opět zavítá do pražského klubu Mecca věhlasný britský DJ a producent Lee Dagger z projektu Bimbo Jones. Několik čtenářů musicserveru na akci vyrazí úplně zadarmo a navíc jim přibalíme i výtečné desky.

Lee Dagger a jeho projekt Bimbo Jones patří již dobré dva roky mezi nejvyhledávanější remixéry světa. V současné době dodělává remixy pro nový singl Lady GaGa "Bad Romance" a během měsíce října například ukuchtil nové mixy pro novinku Pixie Lott "Cry Me Out" nebo "Make Me" Janet Jackson. Lee přijede představit v jedinečném DJském setu nejen tyto exkluzivní remixy, ale i skladby z aktuální desky Bimbo Jones "Harlem 1 Stop", která se konečně začíná prodávat i v České republice.

Leeho v pátek v Mecce doplní vokalistka Petra ze skupiny Infinity, která zde pokřtí svůj nový singl "Understand Me". A nebudou chybět ani rezidenti Meccamixu - strůjce stylu arrogant house DJ Looky, DJ Fcuk nebo mladý talent DJ Carl Lope.

V naší bleskové soutěži nabízíme jednomu vylosovanému dvě VIP vstupenky na tuto akci a k tomu přidáme i podepsané CD Lee Daggera a nejnovější kompilaci "Meccamix". Další dva výherci získají stejné placky a k tomu dva normální lístky. Stačí nám napsat, v jakém městě Lee aktuálně žije, a mít štěstí pří losování. Soutěž ukončíme ve čtvrtek 29. října v 15.00 hod. odpoledne a výherce budeme následně okamžitě telefonicky kontaktovat. Proto nezapomeňte k odpovědi uvést i své telefonní číslo. Hodně štěstí!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY