Podívejte se na "Dva a půlměsíc" Prohrály v kartách

01.11.2009 16:34 - Tomáš Tenkrát | foto: facebook interpreta

Prohrála v kartách
© Tomáš Třeštík
Album "KanibaLOVE" vyšlo v první fázi jako příloha časopisu Reflex. To byl zřejmě i spouštěcí moment pro obsazení do nového klipu. Prohrála v kartách si pro něj totiž vybrala zřejmě nejznámější tvář časopisu - Jiřího X. Doležala. Kromě něj u intimní večeře sedí i jeho čerstvá manželka Alex Doležalová Hrouzková.

Pár je totiž součástí reality show Reflexu, protože se na stránkách časopisu jejich vztah od oznámení svatby ukazoval z pohledu obou zúčastněných. Kromě obědvání (večeření?) v prostředí vstupní haly metra jsou součástí i záběry nechápavých cestujících, jež se dají rozdělit do dvou kategorií. Na ty, kteří se nad scénou zasmějí, případně vyfotí mobilem, a na všeználky a všudybyly, které nic nepřekvapí a je to pro ně nudná normálka. Druhé skupinky je většina. Jízlivé poznámky, kterých při natáčení jistě musel štáb slyšet mnoho, naštěstí slyšet nejsou.

Pokud se chcete přesvědčit, že někdy stačí jen dobrý nápad, můžete se na první opravdový videoklip z nové desky podívat na oficiálním kanálu kapely na YouTube.com, respektive v přímé verzi pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY