Fall Out Boy nachystali kolekci toho nejlepšího

27.10.2009 15:45 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Fall Out Boy
© tscpl.org
Americká formace Fall Out Boy má na svém kontě pět řadových desek a za několik týdnů vyšle do obchodů výběr svých nejlepších skladeb. Deska se jmenuje "Believers Never Die" a posluchači se na ni mohou těšit 16. listopadu.

CD přinese celkem osmnáct skladeb. Bude obsahovat i dva raritní songy a dvě nové písně. Jednou z nich je rovněž i pilotní singl "Alpha Dog" (vyjde ve stejný den jako kompilace) a druhou coververze skladby "Beat It" Michaela Jacksona. Balíček přinese ještě DVD se čtrnácti videoklipy Fall Out Boy a s komentářem ke každému snímku.

Kompilace "Believers Never Die" přinese tyto písně: Dead On Arrival, Grand Theft Autumn, Saturday, Sugar, We're Goin Down, Dance Dance, A Little Less Sixteen Candles A Little More Touch Me, This Ain't A Scene It's An Arms Race, Thnks fr th Mmrs, The Take Over The Breaks Over, I'm Like A Lawyer With The Way I'm Always Trying To Get You Off (Me & You), Beat It, I Don't Care, Americas Suitehearts, What A Catch Donnie, Alpha Dog, From Now On We Are Enemies, Yule Shoot Your Eyes Out, Growing Up.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY