Kubánská spojka podruhé

25.10.2009 05:00 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

Už jsme si všichni mysleli, že pokračování Raekwonovy mafiánské klasiky bude něco jako jeho "Detox" (nikdy nevyjde) a nebo "Chinese Democracy" (vyjde a bude to sračka). Jenže Rae dokázal skoro nemožné, "Only Built 4 Cuban Linx II" jsou venku a zní, jako kdybychom se probudili znovu v roce 1995.
9/10

Raekwon - Only Built 4 Cuban Linx II

Skladby: Return Of The North Star, House Of Flying Daggers, Sonny's Missing, Pyrex Vision, Cold Outside, Black Mozart, Gihad, New Wu, Penitentiary, Baggin Crack, Surgical Gloves, Broken Safety, Canal Street, Ason Jones, Have Mercy, 10 Bricks, Fat Lady Sings, Catalina, We Will Rob You, About Me, Mean Streets, Kiss The Ring, Walk Wit Me, The Badlands
Vydáno: 8.9.2009
Celkový čas: 77:48
Žánr: hip hop
Vydavatel: Parlophone
Vzpomínáte? RZA v největší formě a členové Wu vytahují jednu ničivou sólovku za druhou. Neplačte, že slavná éra už se nevrátí, zkuste zapomenout na tragický stav současného hip hopu a prostě si jen užívejte tenhle matroš.

Všechno je na svém místě - minimalistické beaty, samply z kung-fu filmů a Raekwon s Ghostfacem chrlí historky z drogového podsvětí. Není to ale trapné retro, tohle je prostě Wu brigáda v nejvyšší formě. "OB4CL2" je nejlepší hiphopové album s vročením 2009 a desítku nedávám jen proto, že nemám rád druhé díly. Tenhle se ale legendárnímu originálu skoro vyrovná.

Raekwon The Chef featuring Ghostface Killah & Method Man - New Wu



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY