Miranda Lambert odstartuje novinkou revoluci

26.09.2009 15:49 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Miranda Lambert - Revolution
© facebook interpreta
Americká zpěvačka Miranda Lambert vydává 28. září jedno z nejočekávanějších country alb tohoto podzimu. Pro tak zásadní nahrávku zvolila i odpovídající titul - "Revolution".

Kdo by si řekl, že zpěvačka v sobě objevila zapomenutou rebelku, je vedle. Miranda Lambert se naopak na nahrávku dívá filosoficky. "Je to velmi zajímavé slovo. Říká, že se děje něco nového," řekla autorka portálu Billboard.com. Dále prozradila: "Sama sebe jsem se po hudební stránce snažila posunout dál. Z materiálu je cítit změna, navíc country je těmto proměnám velmi otevřené."

"Revolution" přinese celkem patnáct skladeb, z toho jedenáct původních. Dále pak coververze skladeb od Freda Eaglesmitha, Johna Prinea a Julie Miller. Fanoušci se tedy mohou těšit na tyto songy: White Liar, Only Prettier, Dead Flowers, Me & Your Cigarettes, Maintain The Pain, Sometimes I Wish (Airstream Song), Makin' Plans, Time To Get A Gun, Somewhere Trouble Don't Go, The House That Built Me, Love Song, Heart Like Mine, Sin For A Sin, That's The Way The World Goes 'Round, Virginia Bluebell.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY