Rob Zombie vydá v listopadu nové album

20.09.2009 14:20 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Rob Zombie
© www.robzombie.com
Rob Zombie a jeho kumpáni s vydáním nové desky otáleli tři roky a fanoušky ještě pár měsíců potrápí. Vydání "Hellbilly Deluxe 2: Noble Jackals, Penny Dreadfuls And The Systematic Dehumanization Of Cool" totiž stanovili na 9. listopad.

Připravovaná novinka je v pořadí čtvrtou studiovkou Roba Zombieho a zároveň první plackou, na které pracoval s plnohodnotnou kapelou. Předchozí nahrávky totiž zpěvák napsal i nahrál úplně sám. K této změně prozradil: "Vždy jsem měl celé seznamy hudebníků, kteří se mnou jezdili na koncertní šňůry nebo nahrávali ve studiu. Ty tři muzikanty, kteří se mnou nyní na desce spolupracovali, znám už několik let, kdy se mnou hráli na turné. I když se pořád jmenujeme Rob Zombie, pracujeme jako normální kapela."

Jak název napovídá, album navazuje na debutový počin "Hellbilly Deluxe: 13 Tales Of Cadaverous Cavorting Inside The Spookshow International" z roku 1998. Tracklist chystané nahrávky bude vypadat takto: Jesus Frankenstein, Sick Bubble-Gun, What?, Mars Needs Women, Werewolf Baby, Virgin Witch, Dream Factory, Burn, Cease To Exist, Werewolf Women Of The SS, The Man Who Laughs.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY