Páté LP Massive Attack je na cestě

15.09.2009 10:34 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Massive Attack
© starbulletin.com
Po novém digitálním EP Massive Attack se k posluchačům po malých krůčcích blíží i nová nahrávka. Podle posledního prohlášení Roberta "3D" Del Naji chce ze sebe skupina dostat maximum. Dvě verze nahrávky totiž už skončily v koši.

Chystaná deska se má podle některých jmenovat "LP5". Vzhledem k tomu, že hladoví fanoušci na nástupce desky "100th Windows" čekají už dlouhých šest let, se však objevují pochybnosti.

Ty však hudebník popírá a posluchače ujišťuje, že Massive Attack na vavřínech rozhodně neusnuli. Robert Del Naja ještě prozradil: "Pracuji od rána do večera. Svůj čas rozděluji na nahrávání nové desky, kreslení v garáži a další aktivity. Každý den končím s prací asi v deset hodin večer."

Dodejme, že druhá polovina dua Grant 'Daddy G' Marshall nedávno řekl, že kapela je nyní u mixu s desítkou skladeb. Poté potvrdil, že se na desce podílí také Damon Albarn, Guy Garvey z Elbow a Martina Topley-Bird. Guy Garvey si má zahostovat hned ve čtyřech skladbách a poslední uvedená dáma přispěla do dvou songů.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY